Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Herečka Salma Hayek v těžkých depresích: Akné a obezita ji uvěznily doma

2. dubna 2012 | 17:44

Žena, která je označována za jednu z nejvíc přitažlivých žen Hollywoodu se přiznala k obrovským depresím. Podle svých slov byla zlomená. Salma Hayek (45) nemohla vyjít z domu, byla tlustá a neměla z čeho platit nájem!

Pětačtyřicetiletá Salma Hayek (45), dcera španělské matky a libanonského otce, vyrůstala v pobožné rodině a ve 12-ti letech byla poslána do internátní školy v Louisianě. To se možná později podepsalo na jejím psychickém stavu.

Když bylo herečce pětadvacet let, zažívala si doslova peklo. Salma se totiž nedávno přiznala, že jako mladá trpěla obrovskými depresemi. Důvodem její nespokojenosti ze samy sebe byla prý nadváha a problémy s akné.

Salma má 10 z 10...
Autor: Profimedia.cz

Sama říká: „Mé akné bylo tak hrozné, že jsem se kvůli němu dostala do těžké deprese. Nemohla jsem ani vycházet z baráku. Další věc, která mě trápila a kvůli které jsem trpěla psychickými problémy, bylo jídlo. Přejídala jsem se a trpěla jsem znatelnou nadváhou. Byla jsem tlustá a zlomená, nevycházela jsem ven a nemohla jsem si dovolit platit nájem,“ přiznala otevřeně nádherná brunetka.

Z problémů jí dostaly až její filmové role, ale také režisér Alfonsa Cuaróna, který ji naučil meditovat a uvolnit se. Na potíže s akné taky vyzrála. A to díky speciální léčbě, kvůli které má prý dnes hodně citlivou a suchou pleť.

Mnoho lidí také Salmu podezírá z botoxových injekcí. Nevěří, že by herečka i v pětačtyřiceti letech mohla vypadat stále tak skvěle.

Salma se však brání: „Botox? Věřte mi, měla jsem nutkání, hlavně když jsem si všimla, že moje pokožka s věkem stárne, ale nakonec jsem odolala,“ dodává půvabná herečka.

Momentálně je Salma Hayek vdaná za francouzského milionáře Françoise-Henriho Pinaulta, se kterým má čtyřletou dceru Valentinu.

Autor: ema