Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Slavné sexy baculky aneb Zapomeňte na diety

Fotografie
15. června 2009 | 13:56

Připadá vám někdy, že jste jediná na světě, která se trápí tukovými polštářky? Nechápete, jak můžou být všechny slavné ženy tak dokonale štíhlé? Nenechte se zmýlit. Jsou i hvězdy, které svá kila rozhodně neřeší.

Že jsou jednou nahoře, a jindy zase dole? No a co! Váha totiž není rozhodující. Důležité je, jak umí svá kila nosit. Přesvědčte se sama, že některé z nich jsou i s pár kily navíc neuvěřitelně sexy! A tak nevěšte hlavu ani vy a inspirujte se!

Rola Brzobohatá
I když nemá ideální ženské míry, přesto je nevlastní dcera Radka Brzobohatého prostě kus! Určitě neexistuje mužské oko, které by o ni nezavadilo pohledem.

Mariah Carey
Také tato popová hvězda neustále podléhá zrádnému jojo efektu. A tak je momentálně opět poněkud oblá. Jak je ale vidět, její muž je s její postavou nadmíru spokojený.

351674:gallery:true:true

Pavla Hodková
Plné tvary se mužům líbí. Ukázkovým příkladem je Pavla Hodková, která na své vnady dokázala „ulovit“ slavného fotografa Jana Saudka. A i když to s ním nemá lehké, určitě nelituje. Blýsknout se po jeho boku by totiž zcela jistě chtěla leckterá z nás.

Kirstie Alley
Hvězda série filmů Kdopak to mluví Kirstie Alley svádí se svými kily nekonečný boj. Momentálně ale bohužel znovu prohrává. A tak hádám, že byste ji ani nepoznala.

Queen Latifah
Ani hvězda hip hopu si ze svých kil nedělá hlavu. V jejím případě mají spíš opačný efekt. Dodávají jí totiž nezaměnitelné charizma.

Halina Pawlovská
Je vtipná, milá, okouzlující. A plné tvary k ní prostě patří! Halina Pawlovská je prostě dáma každým coulem. A nějaké to kilo navíc na tom rozhodně nic nezmění.

351679:gallery:true:true

Kelly Osbourne
Dcera kontroverzního zpěváka bývala opravdu hodně prostorově výrazná. Podařilo se jí ale výrazně zhubnout, a tak je z ní konečně holka „krev a mléko“. A zdá se, že je sama se sebou docela spokojená.

Hana Křížková
Optimistické zpěvačce Haně Křížkové určitě nevadí, že má nějaké to kilo navíc. Její nakažlivý úsměv všechny drobné tělesní nedostatky bezpečně zatlačí do pozadí.

Autor: připravily: duš, lena