Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak se oblékají módní ikony Hollywoodu?

10. června 2009 | 08:11

Kam přijdou, tam vzbudí pozornost. Jejich zevnějšek dokáže vyvolat zdlouhavé diskuze. Mají módu v malíčku, nebo jsou spíš nevkusní?

Někdo je miluje a snaží se „převtělit“ do jejich podoby. Někomu jinému ale můžou připadat směšní. Ať tak nebo tak, jen hrstce z nás jsou doopravdy lhostejní. A i když třeba nepatříte mezi jejich obdivovatelky ani vy, jedno je jisté. Tyto hvězdy udávají v módě krok! A tak jejich styl kopíruje většina z nás. A možná o tom ani neví…

Paris Hilton

Slavná rebelka Paris se cítí na módním poli jako ryba ve vodě. Nové trendy vstřebává doslova „levou zadní“. A i když je divoká, rozhodně není nevkusná. Módních přešlapů se většinou nedopouští.

Slavná rebelka Paris Hilton se cítí na módním poli jako ryba ve vodě. Nové trendy vstřebává doslova 'levou zadní'. A i když je divoká, rozhodně není nevkusná. Módních přešlapů se většinou nedopouští.
Autor: Internet

Victoria a David Beckham

Slavný fotbalista udává nejen styl v oblékání, ale také ve vlasovém stylingu. Není tomu tak dlouho, kdy jeho účes napodobovali tisíce fanoušků. A stejné to bylo i v případě jeho ženy Victorie. Beckhamovi prostě ví, co se nosí!

Slavný fotbalista udává nejen styl v oblékání, ale také ve vlasovém stylingu. Není tomu tak dlouho, kdy jeho účes napodobovali tisíce fanoušků. A stejné to bylo i v případě jeho ženy Victorie. Beckhamovi prostě ví, co se nosí!
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Sarah Jessica Parker

Za to, že byla označena za módní ikonu, vděčí seriálu Sex ve městě. Sama za sebe tak skvělým vkusem zase nevyniká. I tak se ale její modely staly inspirací pro celou řadu nadšených obdivovatelek.

Za to, že byla Sarah Jessica Parker označena za módní ikonu, vděčí seriálu Sex ve městě. Sama za sebe tak skvělým vkusem zase nevyniká. I tak se ale její modely staly inspirací pro celou řadu nadšených obdivovatelek.
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Kate Moss

Slavná topmodelka má módu v malíčku. A i když své okolí šokuje občas výstředními skandály, svými oufity naštěstí nešokuje téměř nikdy. Stále patří mezi nejlépe oblékané celebrity. A právem.

Slavná topmodelka Kate Moss má módu v malíčku. A i když své okolí šokuje občas výstředními skandály, svými oufity naštěstí nešokuje téměř nikdy. Stále patří mezi nejlépe oblékané celebrity. A právem.
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Katie Holmes

Také slavná herečka a manželka oblíbeného „krasavce“ Toma Cruise bývá označována za módní ikonu. V jejím případě to ale neplatí tak stoprocentně. Někdy totiž působí trochu jako „šedá myška“.

Slavná herečka a manželka oblíbeného „krasavce“ Toma Cruise Katie Holmes také bývá často označována za módní ikonu. V jejím případě to ale neplatí tak stoprocentně. Někdy totiž působí trochu jako 'šedá myška'.
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Sienna Miller

Tato herečka je nejen mladá, ale také krásná, talentovaná a úspěšná. A možná i proto se stala pro své fanoušky a fanynky idolem k napodobování. Pravdou ale je, že se v oblékání dokáže „odvázat“.

Sienna Miller je nejen mladá, ale také krásná, talentovaná a úspěšná herečka. A možná i proto se stala pro své fanoušky a fanynky idolem k napodobování. Pravdou ale je, že se v oblékání dokáže 'odvázat'.
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Jennifer Lopez

Populární zpěvačka a herečka módu doslova hltá. Na dokonalém vzhledu si opravdu zakládá. A tak se při svém nedávném vystoupení v televizi byla schopná během jednoho pořadu hned třikrát převléknout.

Autor: připravily: duš, lena