Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Boty jako pro Popelku: Na večírky si pořiďte metalické nebo sametové střevíčky!

22. prosince 2017 | 06:00

Konec roku se blíží a s ním i spousta vánočních večírků, plesů a silvestrovských párty. Buďte připravená a kupte si nové společenské boty, se kterými protančíte třeba celou noc. Jaké jsme pro vás vybraly? 

Na slavnostní události se mnoho žen těší. Konečně oblékneme večírkové šaty a výrazné šperky, které se pro běžné nošení nehodí! Specifický dress code potřebuje i speciální obuv.

Žádné ženě by neměly chybět černé lodičky, které se hodí snad ke všemu. Pokud volíte lodičky, tak ty do špičky, nohy totiž opticky zeštíhlí a prodlouží. Když zvolíte nějakou večerní variantu sandálků, většinou také nešlápnete vedle. Večírkový outfit si však žádá ještě něco výraznějšího. 

Letos je pravidlem, že více je více. Nejvíce frčí semiš, samet a metalické odstíny. Zlaté a stříbrné boty naleznete se třpytkami nebo flitry. Dokonce se při výběru nevyhnete ani kouskům s peřím, perlami, květinami nebo lesklými hvězdami. Výjimkou nejsou ani syté netradiční barvy jako královsky modrá, výrazná fialová a vínová. Extrémně vysoké podpatky klidně provětrejte, na večírek si ale budete muset objednat odvoz, protože pěšky to nepůjde.

Příklad si můžete vzít i z nejdražších bot na světě od designérky Debbie Wingham, které stojí 15 milionů dolarů. Cenu jim propůjčují ruční výroba, zdobnost a drahé materiály jako zlato a diamanty. 

Nejdražší boty na světe.
Autor: profimedia.cz

Co všechno víte o vysokých podpatcích? Zde je jejich historie ve 2 minutách:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Pop sugar

Autor: Markéta Tošnarová