Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hravé a stylové ponožkové boty: Kdo je miluje? Můžete si je dovolit i vy!

6. října 2017 | 06:00

Jedním z hlavních trendů letošního podzimu jsou ponožkové kotníčkové boty. Uvažujete o nich, ale chybí vám na ně odvaha? Poradíme vám, jak je nosit. Podívejte se, která celebrita bez nich už neudělá ani krok. 

Ponožkové kotníčkové boty se dostaly i do našich obchodů. Dokonale zdůrazní siluetu nohy, jelikož díky elasticitě perfektně přilnou k lýtku každé nositelky. Tyto boty unosíte snad ke všemu. Hodí se k úzkým i širokým kalhotám. Celebrity, třeba jako Emily Ratajkowski, se je nebojí obléknout ani ke kraťasům. Nosit je můžete i k sukním jakékoliv délky.

Bát se jich nemusí snad žádné ženy. Pokud máte kratší nohy, vyberte si model v béžové barvě na holé nohy nebo v černé barvě k černým punčocháčům, díky tomu se vaše nohy opticky prodlouží.

3699430:gallery:true:true

Nejčastěji narazíte na semišové provedení nebo třeba na variantu se třpytkami. Mezi barvami je nejčastější klasická černá a šedá, ale také milovníci výranějších barev si přijdou na své. Objevuje se zejména vínová, výrazná růžová nebo hořčicově žlutá.

Mezi světovými celebritami si tento typ bot oblíbily zejména modelka Kendall Jenner, Emily Ratajkowski a Kim Kardashian. První českou celebritou, která se v těchto trendy botách ukázala, byla přítelkyně moderátora Leoše Mareše Monika Koblížková. Ve výrazných růžových semišových botách se objevila na pražském týdnu módy.

Monika Koblížková trendy sleduje. Takto se ukázala na pražském týdnu módy.
Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Tošnarová