Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Fotogalerie bot: Které si letos na podzim musíte pořídit?

18. září 2017 | 06:00

Od flitrovaných bot až po minimalistické kousky – letos na podzim si boty vybere opravdu každý. Pojďte se podívat do naší fotogalerie a vyberte si letošního favorita.

Tento podzim se v obuvi objevuje několik trendů. Nosí se jak jednoduchá klasika takzvaných perek, tak samozřejmě i elegantní oxfordky. Stejně jako loni se nosí  kozačky, které sahají až nad kolena, a také mokasíny s vysokou podrážkou. Pokud tedy máte tyto kousky ve svém botníku již z loňska, rozhodně je letos opět vytáhněte. Pokud ne, zařaďte je do svého botníku co nejdříve!

Trendy podoba obuvi je tento podzim ještě o něco výraznější. Nadšené budou ženy, které milují jednoduché outfity a rády je doplňují o nápaditější kousky. Boty, které jsou hitem letošní sezony, opravdu nikdo nepřehlédne.

Vybírat můžete z různých druhů ponožkových kozaček, které obepnou nohu. Za zmínku rozhodně stojí výrazné barvy. Zapomeňte jednou na černou a hnědou obuv a kupte si boty v červené, růžové, vínové nebo modré barvě. Dále se na botách objevují flitry, kovové cvočky, výšivky, květiny a také kožešinové ozdoby. Z materiálů jsou nejčastější samet a satén. Tyto materiály vytvářejí odlesky a tím obuv ještě více ozvláštňují.

Nevíte, jaká perka si vybrat a jak je nosit? Tak se podívejte na naše video!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Chelsea neboli perka mají několik podob. Našly jsme je pro vás! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová