Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Podzimní móda ve velikosti 44: Tohle byste měla nosit!

2. října 2017 | 06:00

Přestože nemáte zrovna velikost modelky, nemusíte se na podzim schovávat do huňatých svetrů a neforemných kabátů. I ve velikosti 44 můžete mít krásné a ženské křivky, stačí vědět, jaké kousky si vybírat.

Ženy s větší velikostí by se měly vyhnout prošívaným bundám a péřovkám, které přidají dalších pár kilo navíc. Ohlížejte se tedy po kabátech, které jsou projmuté v pase, mají pásek nebo velký límec, který zaručeně odláká pozornost od problémových partií. Blogerka Nadia Aboulhosn zvolila správný kabát. Díky pásku krásně zdůraznila svou siluetu. Pozor však u velkého poprsí, tam naopak velký límec žádoucí není, projmutý pas ale rozhodně ano. 

3692970:gallery:true:true

Ženy s většími stehny a zadečkem si mohou pořídit kalhoty s vysokým pasem, který postavu opticky zúží. Navíc jsou i praktické – díky tomu, že v chladnu zakrývají záda. Vybírejte však ty v tmavších barvách a s rovnými nohavicemi, kreré vyváží postavu. Boky díky nim nebudou vypadat tak široké jako s upnutými nohavicemi. Příkladem je třeba blogerka Emmi Snicker, která přes tmavé kalhoty nechala navíc splývat lehkou halenku, a zakryla tak boky a zadeček.

3692969:gallery:true:true

Výběr svetrů je také přívětivý. Vždy záleží na střihu, ale i na materiálu. Raději investujte do kvalitního kašmírového či vlněného svetru, ten vám určitě padne a využijete ho kamkoliv. Uvidíte, že je lepší mít třeba jen dva kvalitní svetry než utratit peníze za haldu svetrů z umělých vláken, které pak budete nosit nerada. Pokud si vyberete trendy delší kardigan, je lepší ho přepásat páskem, a opět tak zdůraznit svou siluetu!

Svůj kousek si určitě najdete v naší fotogalerii!

Chcete vypadat štíhleji? Může vám pomoci i podprsenka!

Video se připravuje ...
Když máte velká ňadra: Podprsenka může být sexy a opticky vás zeštíhlit! • VIDEO: Adam Balažovič

Autor: Markéta Tošnarová