Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Styl podle celebrit: Oblékněte se na cesty prakticky a pohodlně jako Heidi Klum!

3. listopadu 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Co říkáte na outfit modelky Heidi Klum?

Heidi Klum nemá vyhrazený módní styl. Můžete ji vidět v bohémských maxišatech, roztrhaných džínách, pohodlném overalu, ale i v sexy koktejlkách nebo velké večerní róbě. A jelikož se v módě vyzná a je rok od roku krásnější, vypadá skvěle úplně ve všem! Je to také kvůli tomu, že každý její model je originální, i když je často složený ze základních kousků, které má téměř každá z nás v šatníku.

Tentokrát se po newyorském letišti prošla v pohodlném outfitu inspirovaném ležérním stylem 70. let. Základem byly samozřejmě zvonáče, které jsou pro tuto dobu charakteristické. K těm modelka oblékla černou halenku s výstřihem a hřejivý kardigan. Velkou roli hrály také doplňky. Heidi se zamotala do pletené maxišály, kterou sladila s červenou kabelkou. 

Buďte jako Heidi Klum

Na cesty je tento outfit jako stvořený! Když je vám zima, můžete se zabalit do teplé šály, když je vám teplo, vrstvy sundáte a zůstanete jen v halence. Jen si dejte pozor, ať vás džíny příliš netlačí a jsou strečové. Jen tak vám v letadle nebo jiném dopravním prostředku bude pohodlně.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Halenka: Orsay, 549 Kč, džíny: Lindex, 999 Kč, kardigan: Zoot.cz, 1099 Kč, šála: TopShop, cca 600 Kč, kabelka: Reserved, 599 Kč a boty: Deichmann, 849 Kč

Zde sledujte další trendy outfity slavných žen!