Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Největší módní přešlapy českých celebrit: Komu se to letos nepovedlo?

23. prosince 2016 | 06:00

Celebrity to mají těžké. Neustále musí přemýšlet nad tím, co si obléknout, jak se nalíčí a jak učešou, aby je lidé nepomluvili. A tak není divu, že občas se to zkrátka nepovede. Vybraly jsme pro vás nejhorší modely roku 2016, které jsou přímou jízdenkou do módního pekla!

Samozřejmě že i zahraniční celebrity občas vypadají tak trochu jako strašidla, ale my jsme se tentokrát zaměřily na české hvězdy. Mnoho z nich během roku předvedlo i spoustu nádherných modelů i ležérních stylových outfitů, kterými se mnoho žen inspirovalo. Třeba blogerka a herečka Nikol Kouklová je sice v našem výběru hned dvakrát, ale důvod je zcela prostý. Jako jedna z mála v českém showbyznysu se nebojí v módě riskovat, kombinovat nevšední kousky a téměř vždy vystoupit z davu. A tak není divu, že se zkrátka někdy netrefí.

Módě rozumí také herečka a moderátorka Tereza Kostková, herečka a dabérka Tereza Bebarová nebo herečka Tereza Voříšková. Přesto i ony patří mezi nejhorší outfity letošního roku. Naopak stálicemi jsou například zpěvačky Míša Nosková nebo Markéta Procházková, kterým jsou módní trendy opravdu vzdálené.

Video se připravuje ...
Tereza Kostková: Snažím se žít zdravě a moc „neprasit“ • VIDEO: Tereza Kovářová

Autor: red