Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Svůdné a sexy prádlo: Co je absolutním hitem letošní sezony?

Video se připravuje ...
Nezapomínejte ani na svůdné a sexy prádlo! Co je letos hit?
VIDEO: Adam Balažovič
15. května 2016 | 06:00

Každá žena by měla mít doma praktické padnoucí prádlo, ale také nějaký svůdný a sexy kousek pro romantické chvíle ve dvou. Které košilky a korzety jsou letos v módě?

Trendy ve svůdném prádle se mění jen velmi zřídka. Když zainvestujete do saténové košilky nebo korzetu a podvazkového pásu, neprohloupíte. Skvělou volbou jsou košilky áčkového střihu, které krásně vytvarují postavu, a tak budou slušet i ženám s pár kilogramy navíc. "Nejčastějšími barevnými variantami jsou už roky černá a červená zdobená krajkou a ani letos tomu není jinak. A pokud máte velká ňadra, nezapomeňte na to, že pro vás jsou ideální košilky s kosticemi, které prsa krásně podrží. Odvážnější ženy mohou sáhnout po průhledných kouscích, které jsou ideální pro speciální večery s partnerem.

Další klasikou jsou korzety a podvazkové pásy, popřípadě i punčochy. Takový komplet bude váš muž milovat! Stejně jako průsvitný krajkový župánek, který můžete obléknout přes spodní prádlo nebo klidně na holé tělo. "Výrobci samozřejmě myslí i na ženy, které nemají postavu jako modelky z přehlídkových mol, a tak pořídíte například speciální vyšší podvazkový pás, který zakryje bříško, nebo podvazky, které zúží stehna," říká Pavlína Nováková z Astratex.cz.

A pokud chcete něco peprnějšího, vyzkoušejte absolutní hit letošní sezony, a to průsvitnou podprsenku, která sahá jen pod bradavky. Zbytek ňader vykukuje ven. Troufnete si?

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...