Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

6 trendů slunečních brýlí pro tuto sezonu! Který je ten váš?

26. března 2022 | 06:00

Sluneční brýle jsou nejen nástrojem, díky kterému můžete vyjádřit svůj styl, ale také v nadcházející slunečné sezoně ochrání váš zrak. I v tomto odvětví se odráží udržitelnost a myslí se na spojení s přírodou.

Dbát se bude také na řemeslo a kvalitu, aby brýle chvíli vydržely. Klasické a ikonické tvary dostanou nový kabátek a samozřejmě se nezapomíná na nové technologie.

Trend: Code-Switch

 

Trend 1_ Versace

Stále častěji se potýkáme s tím, že lidé mají různé identity, jeden život žijí na sociálních sítích a ten normální pak v realitě. Identita a jedinečnost jsou to, co všichni chceme. Do virtuálního světa unikáme a trochu si zde můžeme plnit fantazie, které třeba v reálném životě nejsou možné nebo splnitelné. Právě proto se nyní i v trendech snaží dát výrobci do svých produktů něco neočekávaného a chtějí přemostit tu mezeru mezi virtuálním a skutečným. Tvar brýlí je mnohem hravější a vrstvený.

Tvar: minimalismus vs. 60. léta, ženský a hranatý.

Detaily: hravé prvky, tvar ve tvaru.

Podívejte se na video s trendy 2022:

Video se připravuje ...
Sedm trendů, které budou kralovat na jaře 2022 • VIDEO: Videohub

Trend: Lo-Fi Reset

Trend 2 Burberry

Reedice ikonických designů a rostoucí zájem o analogovou zábavu staví na minimalistickém přístupu nejen ke stylu, ale i životnímu stylu se sebereflexí. Rychle se vyvíjí minimalistický způsob života, který dbá na trvanlivost, funkci a má potřebu vyzvednout nadčasové ikony.

Tvar: klasika s novým nádechem.

Detaily: ukryté detaily, vytuněná klasika, zvýrazněné značky.

Podívejte se na video s trendy 2022:

Video se připravuje ...
Trendy 2022: Jaké džíny budou nejvíce v kurzu? • VIDEO: Videohub

Trend: Mindful Impact

Trend 3 Dolce and Gabbana

Rostoucí spojení mezi aktivním životním stylem a přírodou, částečně poháněné zájmem o ekologii a péčí o sebe, přináší nové způsoby interakce s přírodou. Máme potřebu nejen sportovat, ale i čistit si v přírodě hlavu a víme, že naše rozhodnutí mají vliv na vše kolem, a to se odráží i v produktech, které si pořizujeme. Tento trend tak odráží naši touhu po spojení s přírodou, funkčnosti a hledá i příběh za produkty.

Tvar: módní štít, ochrana, pilotky.

Detaily: lineární detaily, klapky, zmrzlý efekt na sklech.

Podívejte se na video s trendy 2022:

Video se připravuje ...
Trendy roku 2022: Co nesmí chybět ve vašem botníku, pokud chcete být in • VIDEO: Videohub

Trend: Future Now

Trend 4 Michael Kors

Budoucnost je konečně tady. Strávili jsme mnoho let hledáním inspirace pro budoucnost v minulosti. V dnešní době existuje vědomá snaha o bezproblémové spojení technologií, inovací a lidských emocí a spokojeného života. Snaží se technologie maskovat tak, abychom je používali, jen pokud bude třeba, a jinak žili více své životy.

Tvar: jednoduché nebo kombinované tvary, plochý vršek.

Detaily: techno modernismus, čistý limitarismus.

Trend: Precious Rewilding

Trend 5 Tory Burch

Stále více aktuálními se stávají témata přírodních zdrojů, udržitelnosti a globálního životního prostředí, a to i v luxusním sektoru. Vzniknou materiály na biologické bázi s novou estetikou a přetvářejí se stávajícím udržitelným způsobem. Spotřebitelé si stále více váží práce a řemesla a hledají vysokou kvalitu se záměrem investovat do kousku, který bude rodinným bohatstvím.

Tvar: luxusní pilotky a detaily, klasika s konstrukčními vychytávkami.

Detaily: exotické a organické potisky, řemeslné prvky, rytiny.

Trend: Extra Ordinaire

Trend 6 Persol

Jaký je vývoj „ikony“? Kreativci nové generace přemýšlejí o tomto tématu a o tom, co to znamená vzdát hold a zároveň dát něčemu novému život. Výsledkem je moderní, svěží a elegantní reinterpretace „ikony“ zachovávající její půvab, podstatu a odkaz. Nabízí nová estetická řešení a moderní designové nápady. Extra Ordinaire není o konkrétní době, jde o to, kousky historie podat s novým nápadem.

Tvar: oversized obroučky, retro geometrie.

Detaily: ikonické logo, kontrastní materiály, půvab.

Stylové sluneční brýle za nejlepší ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.