Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Zdůrazněte své vnady! Jak si plnoštíhlé ženy vybírají spodní prádlo?

14. října 2021 | 10:00
Prezentace klienta |

Zdůrazněte své vnady, upozaďte své nedostatky. A hlavně s elegancí, vkusem a pohodlně. Právě pohodlí a přirozenost jsou poslední dobou čím dál větším trendem. Prádlo pro plnoštíhlé, které je správně zvolené a padnoucí, vám přinese sebevědomí i příjemný pocit z nošení. Jak ho ale vybrat?

Nenechte se svazovat

Plnoštíhlé ženy to s prádlem nemají jednoduché. Na jedné straně stojí kampaně s vyhublými modelkami, na druhé straně je tu touha po pohodlí. Naštěstí tu je prádlo pro plnoštíhlé, které vám přinese krásu i pohodlí v jednom. Stačí vybrat správně střih, který bude vaší postavě lichotit.

V první řadě je důležité vybrat správnou velikost

Ta by měla být tak akorát, ani příliš velká ani příliš malá. Při nevhodně zvolené velikosti se může spodní prádlo zařezávat do těla, což nepřidá ani vašemu pocitu sebejistoty. Velké prádlo je zase velmi nápadné a pod oblečením vytváří nehezké záhyby. Proto se pečlivě změřte a poté vyzkoušejte střihy spodního prádla a vyberte takové, které vám padnou.

Sexy sebevědomí? Žádný problém

Krása nezávisí na konfekční velikosti. To poslední dobou ukazují i trendy, kterým velí přirozenost. Proto se neschovávejte v nepadnoucím spodním prádle, ale naopak si vyhrajte s výběrem podprsenek, plavek, kalhotek i dalšího prádla pro plnoštíhlé. Určitě vás překvapí, jak krásně a přitažlivě v něm budete vypadat.

Kalhotky s vyšším pasem jsou skvělou volbou

Nebavíme se samozřejmě o bombarďácích, které nosily naše babičky. Kalhotky s vyšším pasem seženete i velmi pěkné, z kvalitních materiálů, například s krajkami či mašličkami. Pevnější látka navíc částečně schová větší bříško. Nosí-li korpulentnější ženy kalhotky do boků, stává se, že se boky a bříško rozpůlí, což v oblečení nepůsobí hezky.

Optické vytvarování během pár sekund pak vyčarují stahující zeštíhlující kalhotky, které jsou ideální například do šatů a upnutějších halenek. Jsou nenápadné a budete se v nich cítit skvěle. Jen zvolte správnou velikost, ať vás nesvazují.

Širší ramínka vám dopřejí správnou podporu

Máte-li velká prsa, zapomeňte na úzká ramínka podprsenek. Naopak, zaměřte se na podprsenky se širokými ramínky a zadním zapínáním. Některé obchody nabízejí kategorii přímo pro dámy s větším obvodem a objemem prsou. Ušetříte si starosti s výběrem.

Plnoštíhlé dámy si často stěžují na kostice. Proto, pokud jsou i vám působí nepříjemnosti, doporučujeme vybrat mezi nevyztuženými podprsenkami bez kostic, které jsou pohodlné ženám všech věkových kategorií od slečen až po dámy ve vyšším věku.