Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak být trendy s bílými teniskami

22. června 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Není to tak dávno, co bílé tenisky sloužily pouze sportovcům či fanouškům sportu. Karta se obrací. Již dávno neplatí, že jsou sněhové plátěnky striktně sportovní obuví, naopak jsou oblíbeným doplňkem mnoha volnočasových outfitů. Tenisky si oblíbili muži i ženy všech věkových kategorií. Pojďme se tedy společně podívat, s čím je můžeme kombinovat, abychom byli neodolatelní.

Bílé tenisky v celobílém outfitu

Návrháři předních světových značek hlásí příchod celobílých outfitů. Ano, čtete správně. Bílé tenisky tak využijete v celé své kráse. Slušet vám budou s bílými plátěnými kalhotami a bílou blůzkou, oblíbené jsou také v kombinaci s bílými šaty a bílým kloboukem. Obout je můžete také k sportovnějším modelům např. na tenisový kurt, basketbalové či golfové hřiště. A pozor! Bílé sneakersy jsou čím dál více oblíbené také u nevěst. Dnešní doba přeje neformálnějším typům obřadů, nevěsty tak mají opravdu z čeho vybírat. K sehnání jsou navíc také bílé sneakersy s různými dekorativními aplikacemi. Celobílou i zdobenou verzi plátěnek pak můžeme sehnat např. v prodejnách CCC, které disponují opravdu širokým sortimentem sportovní i volnočasové obuvi. Navíc zde najdeme nižší i vyšší varianty oblíbených tenisek. Vybere si tak opravdu každý.      

Jak kombinovat bílé kecky s ostatním oblečením?

Bílé tenisky lze kombinovat opravdu se vším. Velmi oblíbené jsou v denimových outfitech. Výborně vypadají také se skinny džínami, obout je můžete i k plátěným kalhotám, šortkám či legínám. Velké oblíbenosti se těší bílé tenisky, které jsou kombinované s šaty a sukněmi. Nemusíte se bát různých délek i stylů. Bílé kecky budou slušet jednobarevným i vícebarevným outfitům. Bílá je totiž univerzální barva, volit ji tedy můžeme i k vzorovaným oděvům. Rok 2021 hlásí návrat zvířecích motivů a květovaných vzorů. Proč tedy neobout bílé tenisky k těmto navracejícím se modelům?! Bílým keckám se daří i ve sportovním odvětví. Lze je kombinovat např. s pohodlnou teplákovou soupravou. Velmi pěkně působí, když naše sněhové plátěnky sladíme např. s bílými lampasy či jinými bílými nášivkami na teplákovce. Bílou sportovní verzi plátěnek můžeme zakoupit také v prodejnách CCC.      

Péče o bílé sneakersy

Bílá barva teniskám sluší, to už víme. Aby nám však sněhová barva obuvi dlouho vydržela, musíme se o bílé tenisky pečlivě starat. Na menší nečistoty nám postačí hadřík s teplou vodou a bezbarvým mýdlem. Závažnější fleky je pak dobré řešit pomocí čistící pěny. Velmi vhodné je také boty impregnovat. Máme-li koženou či polokoženou variantu tenisek, měli bychom zařadit do naší výbavy také bezbarvý ochranný krém. Impregnaci, čisticí pěnu i ochranný krém lze sehnat v každém kvalitním obuvnictví. Nechcete-li používat k čištění hadřík, nabízí se také možnost využít čisticí kartáčky na obuv, kterými jdou zvláště dobře čistit krajní lemy obuvi. Chcete-li zakoupit boty společně s ochrannými doplňky z pohodlí domova, stačí nakouknout např. na webové stránky CCC, kde mají vše pěkně pohromadě. Za žádnou cenu však nedávejte vaše boty do pračky, mohla by se tím narušit struktura vláken a z oblíbených tenisek by se mohlo lehce stát neforemné pomačkané cosi, co už ani vzdáleně nepřipomíná vaše oblíbené kecky.