Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nemusíte čekat, až se oteplí. Tyhle svěží kombinace můžete nosit už teď!

10. března 2021 | 06:00

Nechcete se vzdát minimalistické uniformity, avšak chcete do svého denního looku zařadit trochu té nevšednosti? Módní stylistka vám poradí, jak outfit jednoduše osvěžit.

Oblečení, které nosíme, nám má přinášet radost. A zaručený způsob, jak potěšit nejen sebe, ale i své okolí, je použití barev tropického ovoce. Takovou okamžitou vzpruhu ve formě vitaminové bomby hledejte na svetrech, mikinách, ale i kabátech – například v lokální tvorbě,“ říká Ľubica Kmeť Jakušová v jednom z dílů pořadu Štýlovečka, který můžete vidět na Mall.tv.

Na výrazné kousky se podívejte do naší fotogalerie a vyberte si svého favorita!

Právě tyto svěží barvy volající teplé počasí rozzáří jinak bílý outfit. Nebojte se s paletou barevných tónů tak trochu zamíchat. Pokud máte minimalistický look opřený o bílý jemný rolák či triko spolu s kalhotami totožné barvy, zvolte k němu výrazný oranžový kardigan. A právě tento úpletový kousek bude dominovat končící zimě a znovuzrození jara především ve střihu oversized a ve zkrácené délce neboli cropped. Outfit pak doplňte modrými doplňky v podobě kabelky či bot.

Nebojte se této nevšední kombinace. A pokud nám stále nevěříte, že oranžová s modrou spolu hravě vyjdou, nechte se inspirovat street stylem z moderní módní bible – Instagramu.

Jak jinak oživit světlý look vhodný do zimy i počátku jara? Na to se podívejte v úvodním videu!

Autor: Žaneta Podlahová