Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tahle móda už nefrčí! Podívejte se, co nahradilo naše (ne)oblíbené kousky

17. února 2020 | 06:00

Nejnovější trendy se mění tak rychle, že si je někdy ani nestihneme pořádně užít. U některých jsme naopak rádi, že rychle zmizely. Co se letos bude nosit a co můžete schovat na dno šatníku?

Samozřejmě že nemusíte nakupovat všechny trendy záležitosti roku. Důležité je mít v šatníku modely, které trendům nepodléhají, a ozvláštnit je několika kousky, které jsou právě v módě. Ty pak několikrát ročně obměníte. Díky tomu neutratíte tolik peněz a zbytečně si nenahromadíte věci, které pak nebudete nosit. A teď už se podíváme na to, co se změnilo s příchodem roku 2020.

Čekaly jsme, kdy to přijde. Síťovky už nejsou v kurzu, bohužel tento trend byl velice praktický, ale letos ho nahradí jeden velký nepraktický trend, a tím jsou mikrokabelky. Překvapivou novinkou je i to, že už se nenosí úzké kalhoty v kozačkách. Naopak – čím širší kalhoty do nich nasoukáte, tím lépe. Vyzkoušet můžete třeba kapsáče, které se také vrátily.

Když jsme u kalhot, máme tu ještě několik změn. Velký boom loňského roku zaznamenaly cyklistické kraťasy. Ty jsou letos nahrazeny bermudami. No řekněte, není to změna k lepšímu? Podobně je tomu i u džínů, v nichž se vytrácí silueta. Skinny džíny se budou nosit vždy, ale letos mnohem víc zabodujete s volnějšími střihy, jako jsou zvonáče, mom jeans, mrkváče a rovné střihy.

Sponečky do vlasů s nápisy i perlami jsou pasé. Teď svou hřívu ozdobíte čelenkami nebo ji sepnete do velkých barevných gumiček. V oblasti doplňků už odzvonilo i klasickým ledvinkám. Buď vyzkoušejte nějaký originální tvar, nebo si pořiďte kabelku s úchytem do ruky. Stejně populární byly i tzv. ošklivé tenisky, letos je nahrazují slušivější kousky ve sportovním duchu.

Buďte napřed a v naší fotogalerii zjistěte, kde už teď koupíte všechny trendy kousky:

 

 

 

Autor: Markéta Luštincová