Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Kozačky, které Meghan miluje už několik sezon. Kde koupíte podobné?

22. ledna 2020 | 06:00

Ať už bude situace v královském paláci jakákoliv, to, co se asi nikdy nezmění, je skutečnost, že vždycky budeme milovat styl oblečení, v jakém se členové královské rodiny objevují na veřejnosti. Tentokrát se zaměříme na kozačky, které si zamilovala Meghan Markle (38) a které nosí každou zimu. 

Momentálně je nejsledovanějším párem Meghan a Harry, a to zejména díky jejich životnímu rozhodnutí – chtějí žít na vlastní pěst. Je tedy dost možné, že se změní i Meghanin styl oblékání. Proto se podíváme na jeden kousek, na který nedá dopustit v zimě. Už si totiž zřejmě nebude moct dovolit kupovat pro každou akci jiný outfit, a tak bude věřit zejména kouskům, které jsou univerzální a nadčasové.

Přesně to splňují tyto krásné kozačky, které mají sloupový podpatek, a navíc takzvaný shrnutý efekt. Meghan má ve svém botníku hned tři takové modely. Jeden pár je klasický černý, další dva jsou semišové v hnědé a olivové barvě. Všechny tyto modely nosí zejména ke kabátům a k šatům. Nic jí ale nebude bránit ani v tom, navléknout je přes úzké kalhoty. Necháte se inspirovat?

V naší fotogalerii si můžete prohlédnout Meghaniny outfity a dozvíte se zde i to, kde podobné kozačky pořídit:

Autor: Markéta Luštincová