Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Zapomeňte na kabelku, trendem podzimu jsou batohy! Klidně je noste i k lodičkám

31. srpna 2019 | 06:00

Potřebujete s sebou někdy tolik věcí, že se vám do malé kabelky nemají šanci vejít? Když k tomu přidáte knihu a počítač, zažívají vaše rameno a záda během dne docela krušné chvíle. Jednoduchým řešením je sáhnout po batohu! V obchodech jich najdete velké množství, které nevypadají jako kdybyste si vyrazila na túru, ale naopak jsou stylové. A navíc jsou trendy!

Móda a trendy už naštěstí nepodléhají jen tomu, že by ženy měly být hlavně sexy, ale přizpůsobují se našim potřebám. Tenisky k šatům dávno nejsou faux pas, stejně jako džíny s vysokým pasem, díky kterým nám netáhne na ledviny.

Do užitečné módy, šetrné k našemu tělu se teď konečně přidávají batohy, které během dvou let ve své oblíbenosti dohnaly kabelky a vypadá to, že je brzy nechají daleko za sebou. Designéři i mainstreamové značky se totiž předhánějí v tom, kdo vyrobí ten nejstylovější trendy kousek, a my tak máme opravdu na výběr!

Při výběru batohu, který si s klidným srdcem vezmete do práce, na rande či na obchodní schůzku, můžete sáhnout po různých velikostech od klasických velkých a praktických batohů až po minimodely, které nahradí malou crossbody kabelku.

Vyberte si ten pravý batoh pro vás v naší galerii:

Pro batoh si dojděte do běžných obchodů s konfekcí nebo můžete dát přednost kvalitnějším a propracovanějším značkám dostupným třeba na e-shopech. Zárukou spokojenosti jsou samozřejmě batohy Herschel nebo Fjällräven, které mají sportovnější vzhled, nebo Matt & Nat z přírodních materiálů, který můžete nosit klidně i k lodičkám!

Značka Kipling, která je synonymem kvality, která vydrží, představuje letošní podzim a zimu kolekci, která se nese ve znamení hudby. Spolupráce s vybranými hudebníky začínajícími svou kariéru v New Yorku umožnila vznik zbrusu nových tašek, batohů a dalších doplňků, s nimiž budete žít i ve městě v dokonalé harmonii.

Batoh Kipling
Autor: archiv firem

Autor: red