Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Letní kousky se zvířecím vzorem: Kupte si je už teď a noste je ještě na podzim

5. července 2019 | 06:00

Při shánění nových kousků je důležité myslet i na to, zda je užijete i v dalších sezonách. Zvířecí vzory se v tomto případě hodí dokonale. Jsou totiž výrazné, ženské, dravé a hlavně nadčasové. IN jsou už druhou sezonu, ale ruku na srdce – z módy pořádně vlastně nikdy nevyšly. Jaké kousky si koupit na léto, abyste je v klidu užila i na podzim?

Zvířecí vzory se stále vracejí, takže i když třeba za rok nebudou na špici aktuálních trendů, určitě si je schovejte, zase se brzy objeví. Nejlepší na nich je to, že se dají nosit po celý rok. Vybírejte ze vzorů leoparda, hada, zebry nebo tygra.

Za nejlepší investici považujeme šaty, přes které na podzim přehodíte kardigan nebo koženou bundu, dále sukni, ke které místo tílka obléknete svetr nebo i halenku se zvířecím vzorem, kterou zase užijete k sukním i kalhotám. Zvolit však můžete i doplněk v podobě kabelky. Tak který kousek to bude? Podívejte se na náš velký výběr:

Nebojte se toho, že zvířecí vzory se hodí jen k určitému věku nebo typu postavy. Pokud to s nimi nepřeženete, můžete si je dovolit kdykoliv a kamkoliv. Tento potisk dokonale vynikne jen v jednom kousku, ať už je jím top, boty, kabelka nebo šaty. Dále už jej kombinujte s neutrálními barvami – černou nic nezkazíte.

Pamatujte si, že zvířecí vzory jsou samy o sobě dost výrazné a přitahují pozornost. Kombinovat je se zářivě rudou tak může působit velmi vyzývavě. Rozhodně neříkáme, že byste to neměla dělat, ale zvažte, jestli je to právě to, co chcete. To stejné platí také pro zvířecí vzory a vysoké jehlové podpatky, výrazné zlaté doplňky nebo výrazné líčení. Ale nakonec stejně jako vždy platí, že nejlepší je nosit to, v čem se cítíte dobře.

Autor: Markéta Luštincová