Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

29. března 2024 | 05:00

Stejně jako se každou sezónu mění módní trendy, jinak tomu není ani v oblasti kosmetiky a účesů. Některé jsou specifické pro určité období a nejspíš už se znovu neobjeví, jiné trendy se postupně vrací. Jaký účes byly populární v roce, kdy jste se narodila? 

Trendy se neustále vrací, a tak není žádným překvapením, že se dnes nosí účesy, které před lety nosila vaše maminka nebo babička. Jestliže kdysi dámské vlasy vypadaly téměř totožně, dnes je povoleno ledacos. Krátké mikádo, dlouhé vlasy s rozcuchanými vlnami, uhlazený drdol nebo vysoký culík, dnes můžete nosit zkrátka cokoliv.

VIDEO: Jak na přirozené vlny na dlouhých i polodlouhých vlasech?

Video se připravuje ...
Jak na přirozené vlny na dlouhých i polodlouhých vlasech? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

V každém roce se tak objevuje účes, který se nosil nejčastěji a stál se pro dané období nejžádanějším. Mohou za to převážně jeho nositelky, které v daném roce udávaly trendy a ženy toužily vypadat jako jejich oblíbenkyně. Jen si vzpomeňte na blond vlny podle Marilyn Monroe, na záclonkovou ofinu Farrah Fawcett, rudé kudrlinky Julie Roberts nebo "na Rachel" střih. Každý rok tak nějaká ikona přijde s novým účesem, který se rázem stane hitem. Jak to vypadalo v roce, kdy jste se narodila vy, vaše babička nebo maminka? Podívejte se do fotogalerie a zjistěte, jaký účes byl zrovna trendy.

Chcete mít krásné a zdravé vlasy? Velký výběr přípravků za skvělé ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

 

Autor: Aneta Valešová, Markéta Luštincová