Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Stylové kalhoty nejen do práce: Jak je nosit a kde je koupit?

19. dubna 2019 | 06:00

Kalhoty, které můžete nosit do práce a následně i na večírek nebo na rande? Takové, ve kterých vám odpoledne nebude horko a večer zima? Vybraly jsme pro vás 40 kousků, které tyto požadavky splní, a připravily jsme i pár tipů, jak takové kalhoty nosit.

Ať už máte v práci daná pravidla oblékání nebo můžete v klidu nosit džíny, na jaře a v létě jistě uvítáte i jiné kalhoty. Pohodlné a zároveň velmi stylové a elegantní. Rovné s puky, dlouhé a široké nebo kratší culottes. 

Bát se nemusíte barev, pruhů ani puntíků, dokonce jsme našly i kousek s leopardím vzorem, který je ale nutné nosit s opatrností. Odvaha se ale vyplácí, tyto kalhoty vypadají skvěle v práci i na večerní akci. Letos jsou navíc trendy látkové opasky (nejen na kalhotách), které vypadají prostě skvěle.

Letos se nemusíte bát vzorů ani výraznějších barev, které k jaru patří. (tyto kalhoty najdete v obchodech Mango a Reserved)
Autor: archiv firem

Do práce si k nim vezměte větší kabelku a na večer z ní pouze vytáhněte psaníčko. To rázem změní celý look. Slušet jim budou sako, kožená bundička, vesta i kabátek. Jen se podívejte, jaké parádní outfity z nich můžete vykouzlit.

Outfity
Autor: profimedia.cz

Ty nejkrásnější kalhoty z obchodů si můžete vybrat v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová