Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Čeká Meghan dvojčata? Vévodkyně překvapila velkým bříškem

12. prosince 2018 | 06:00

Budoucí maminka Meghan všechny překvapila, když se objevila na předávání cen British Fashion Awards. K účasti měla pádný důvod: cenu za britského návrháře roku totiž získala Clare Waight Keller, která navrhovala její svatební šaty. Meghan jako vždy vypadala úchvatně a pozornost upoutalo její rychle rostoucí bříško. Čeká snad dvojčata?

Přestože je už nějakou dobu členkou královské rodiny, stále v ní zůstal kousek rebelství a na akci British Fashion Awards dorazila v úchvatné černé róbě odhalující ramena. Šaty jsou jak jinak než značky Givenchy. Vyniklo v nich její rychle rostoucí těhotenské bříško, a vzbudila tak spekulace o tom, zda nebude mít královská rodina na jaře radost hned ze dvou přírůstků. Naposledy se na veřejnosti ukázala na konci listopadu, kdy na ní těhotenství ještě nebylo tak znát jako teď. Momentálně by měla být ve dvacátém týdnu. Je tedy možné, že pod srdcem nosí opravdu dvě děti?

Dvojčata královskému páru navíc předpověděla senzibilka Sally Morgan, mezi jejíž klienty patřila i sama matka princů princezna Diana. "Harry s Meghan budou mít tři děti, mezi nimi i dvojčata," uvedla. Na zahraničních webech s touto teorií souhlasí také matky, které dvojčata mají, a tvrdí, že jim také stejně rychle bříško narostlo. Meghan s Harrym navíc na konci minulého týdne potvrdili, že se kmotry jejich dítěte stanou herec George Clooney a jeho manželka Amal, kteří také vychovávají dvojčata. Náhoda, nebo se Amal stala rádkyní budoucí maminky Meghan?

Při předávání ceny návrhářce Clare Waight Keller vypadala velmi šťastně a spokojeně a po celou dobu si ochranářsky držela těhotenské bříško. Ve svém proslovu uvedla, že je Anglie jejím novým domovem, a po celou dobu působila velmi uvolněně. Ani samotná návrhářka nešetřila chválou směrem k Meghan a při děkovné řeči prohlásila, že je čest poznat tak úžasnou ženu. Podívejte se do fotogalerie, jak to těhotné Meghan sluší:

Autor: Aneta Valešová