Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Boty bez podpatku nejsou jen pro štíhlé a vysoké ženy, sluší všem!

Fotografie
14. října 2018 | 06:00

Přestože můžete být velkou milovnicí podpatků, určitě si ráda od nich čas od času odpočinete. Jak je nosit a jaké vybírat, abyste získala třeba i větší pozornost, než kdybyste si obula deseticentimetrové podpatky?

Boty bez podpatku jsou pohodlné a třeba Francouzky na ně nedají dopustit. Nenutí se do podpatků, protože vědí, že když se v nich necítí dobře, dobře ani nevypadají, jelikož nejsou uvolněné. Vždy záleží na tom, jak se cítíte. 

Vyhýbat se jim rozhodně nemusíte ani tehdy, když nemáte míry modelky. Dovolit si je mohou silnější i menší ženy. Přestože jsou ze všech stran nucené do podpatků, opravdu není nutné je nosit. Stačí vědět, jaké si v obchodě vybrat nebo s jakým oblečením je kombinovat.

Pokud tedy boty bez podpatku, tak zkuste jednoduchý trik – kupujte si ty se špičatou špičkou. Ta vám totiž opticky prodlouží nohy, tedy prodlouží vám postavu a zároveň vás zúží. Pokud neholdujete špičatým botám, jsou tu i další možnosti. Co takhle zvýšená podrážka? Ta vám přidá pár centimetrů navíc. Letos se nosí na teniskách i na oxfordkách.

5209192:gallery:true:true

Dalším skvělým tipem je nosit boty v tělové barvě, ty působí podobným způsobem. Svou postavu pak můžete ještě více prodloužit třeba díky véčkovým výstřihům nebo dlouhým jednoduchým kabátkům. Vyzkoušet můžete i trik monochromatického looku. Oblečte se do jedné barvy od hlavy až k patě a ihned budete vypadat štíhleji.

5209197:gallery:true:true

Podívejte se do naší fotogalerie, kde najdete inspiraci, jak boty bez podpatku nosit:

Autor: Markéta Luštincová