Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak nosit denimovou sukni? Inspirujte se ve velké fotogalerii!

Blogerka Blair oblékla vysloveně jarní kombinaci denimové sukně a květované halenky.
24. února 2018 | 06:00

Pod denimovou sukní si rozhodně nepředstavujte pouze krátkou sukýnku pro mladé dívky. Sexy propínací nebo elegantní pouzdrové modely v délkách midi jsou trendy, a to pro všechny věkové kategorie i pro všechny postavy. Naučte se je nosit s grácií.

Džínovou sukni můžete nosit po celý rok. Hrát si můžete s délkami. S dlouhým kabátem nebo kardiganem bude vypadat dobře kratší sukně. Naopak k delší sukni oblékněte kožený křivák nebo kratší sáčko.

Pokud zvolíte sako, přidejte lodičky, a vytvořte tak elegantní outfit třeba do práce, kde ovšem nemáte zakázáno nosit džíny. Pokud se chystáte třeba na výlet, určitě využijete kombinaci s teniskami a bomberem.

Tato sukně je doslova chameleonem a dá se nosit téměř kamkoliv. Pokud chcete vypadat sexy, využijte náš tip a delší propínací sukni nechte dole z části rozepnutou, utvoříte tak neokoukatelný rozparek a ukážete své nožky.

Halenky a trička zastrkejte do sukně. Ke zvýraznění siluety můžete využít i pásek. Zejména ženám s plnými křivkami bude slušet kombinace denimové sukně a košile, již pak přepásáte v pase páskem. Na obrázku můžete vidět, že oblečení obepínající postavu vypadá mnohem lépe než plandavé oblečení, a to na jakékoliv postavě.

4018685:gallery:true:true

Ani celebrity nedají na denim dopustit. Zpěvačka Rihanna by se dala považovat za denimovou královnu, do denimu se často obléká od hlavy až k patě. Tentokrát kombinovala džínovou sukni s denimovou košilí. Málokomu by pak slušela kombinace elegantních tělových lodiček a kšiltovky, jí to však neuvěřitelně seklo.

4018713:gallery:true:true

Ty nejlepší outfity s denimovou sukní si můžete prohlédnout v naší fotogalerii:

Na další outfity se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/THE FASHION CHANNEL/BPŽ

Plánujete svatbu? Vše od šatů až po hostinu najdete ZDE »

Autor: Markéta Tošnarová