Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jak nosit mikinu v jakémkoliv věku? Oblékněte ji pod sako i k sukni!

Video se připravuje ...
S čím nosit mikinu? 3 tipy na stylové outfity!
VIDEO: Karel Dlabač
19. srpna 2018 | 06:00

Máte doma mikinu a skoro ji nenosíte? S našimi tipy už nebudete tápat, s čím ji nosit! Hodí se totiž téměř ke všemu, stačí ji jen správně nakombinovat a uvidíte, že v chladnějších dnech ji nebudete chtít sundat.

Styl a pohodlí, to jsou dvě důležité věci, které mikina splňuje. Nebuďte na omylu, mikina není jen pro mladé, jde jen o to, s čím a jak ji zkombinujete. A směle ji můžete nosit v jakémkoliv věku.

Skvěle budete vypadat, i když si mikinu obléknete k obyčejným džínám. Ty by měly být úzké, neboli skinny, a měly by končit u kotníků. Jejich poodhalení je totiž děsně sexy.

Jedním z oblíbených způsobů, jak mikinu nosit, je obléknout ji pod sako. Okamžitě tak získáte ležérní, ale i elegantní look. Tuto dvojici dolaďte kalhotami. Zkuste sladit barvy mikiny a saka, jak to vidíte na obrázku. Všem bude jasné, že o svých outfitech opravdu přemýšlíte.

5121160:gallery:true:true

Chystáte-li se večer vyrazit ven a nechcete-li se cpát do šatů, zvolte kožené kalhoty s mikinou. Tuto neotřepanou kombinaci si ihned zamilujete spolu s podpatky, a pokud jde pouze o procházku, můžete si vzít i tenisky.

Mikina je velmi variabilní, přesvědčte se o tom v naší fotogalerii:

Překvapením pro vás možná bude spojení se sukněmi i s šaty. Senzačně vypadá spojení mikiny a midisukně. Mikinu zasoukejte do sukně, kratší model můžete klidně nechat venku. K těmto kombinacím raději vždy volte podpatky.

5121103:gallery:true:true

Autor: Markéta Luštincová