Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

6 typů šatů, které by každá žena měla mít ve svém šatníku!

  • 3. května 2017 | 00:00

    Není potřeba mít skříň narvanou módními výstřelky, které budou další sezonu passé. Stačí, když ve svém šatníku máte kousky, které můžete obléknout k různým příležitostem a v podstatě v jakémkoliv ročním období. Pokud ráda nosíte šaty, stačí vám jen šest základních střihů, které hravě zkombinujete s ostatními kousky.

  • Pouzdrové šaty

    Jedny pouzdrovky jsou nutnost! Nemusí být nutně černé, klidně můžete vsadit na provokativní červené, temně modré nebo třeba smyslně šedé. V pouzdrových šatech můžete vyrazit na pracovní schůzku, svatbu, romantickou večeři, ale klidně k nim můžete nazout tenisky, přes ramena přehodit koženou bundičku a vyrazit do města. A jedno je jisté: tyhle šaty nikdy nezestárnou!

    Answear.cz, 1499 Kč
    Autor: archiv firem
  • Maxišaty

    Maxišaty sice v zimě neunosíte, ale na jaře i na podzim pod ně můžete obléknout silonky a přes ně koženou nebo džínovou bundičku. V létě zase nebudete chtít nosit nic jiného. Jsou totiž vzdušné, skryjí téměř každý nedostatek a zároveň podtrhnou ženskost.

    Promod, 664 Kč
    Autor: archiv firem
  • Šaty na denní nošení

    Pohodlné šaty na denní nošení si zamilujete. Měly by být trošku volnější, v délce těsně nad kolena a v barvě, kterou máte nejraději, abyste se v nich cítila dobře. Stačí k nim nazout plátěné tenisky, sandálky nebo klidně boty na klínu a můžete vyrazit.

    Answear.cz, 799 Kč
    Autor: archiv firem
  • Svetrové šaty

    Na podzim a v zimě si svetrové šaty zamilujete. Můžete je různě vrstvit a hlavně jimi nahradit kalhoty, které vás během chladných měsíců už třeba trochu nudí. S punčochami a kozačkami vypadají skvěle! Navíc krásně kopírují siluetu.

    Asos.com, cca 300 Kč
    Autor: archiv firem
  • Večerní šaty

    I když zrovna "nevymetáte" luxusní společenské akce a plesy, jedny velké večerní šaty byste určitě měla mít. Nekupujte si černé, i když by se mohly zdát univerzální. Na plesy a svatby se černá nehodí. Raději si pořiďte nějaké v neutrálních krémových tónech, nadčasové šedé nebo vínové.

    Mango, 999 Kč
    Autor: archiv firem
  • Šaty na ramínka

    Jednoduché šaty se špagetovými ramínky se opět vrátily na výsluní. Rozhodně si alespoň jedny pořiďte, protože v létě je určitě unosíte. Mohou být součástí jak prudce elegantního outfitu, tak i ležérního modelu. Vzdát se jich nemusíte ani na podzim, protože vypadají skvěle na roláku nebo tričku.

    Asos.com, cca 1500 Kč
    Autor: archiv firem