Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Trendy jarní kousky do 500 korun. Frčí volánky, květy i puntíky

4. května 2018 | 06:00

Toužíte po tom, koupit si na jaro nějaký nový kousek, ale rozpočet vám nedovoluje sahat do kapsy moc často? My pro vás vybraly ty nejlevnější, které vás nezruinují!

Trendy pro novou sezonu bývají drahé, a tak mnoho z nás čeká, až začnou slevy. Někdy si ale zkrátka musíme udělat radost mnohem dřív, než slevy začnou.

Tyto kousky si budete moci koupit i před výplatou, jelikož nepřesahují částku 499 korun. Oblečení, které jsme vybraly, je aktuální – volánky, květy, pudrové barvy, puntíky či jemné proužky, vše, co je nezbytné pro jarní dny.

Jakým kouskem se budete chtít obdarovat, je jen na vás. Každopádně tady jsou ty nejlevnější. Něžně modrou halenku se zvonovými rukávy seženete v obchodě Sinsay za 299 korun, halenku s puntíky a volánky najdete v obchodě Mohito za 249 korun a pruhované košilové šaty zakoupíte v obchodě Zara za pouhých 299 korun.

Sinay, 299 Kč
Autor: archiv firem

Levné jsou ale i další hity sezony. Kalhoty s lampasy seženete za 399 korun v Zaře, květované šaty v F&F za 399 korun nebo třeba ledvinku za 499 korun v Reserved. A to není vše. Další levné kousky, které jsme pro vás našly, si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová