Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Soukromá přehlídka Kláry Nademlýnské! Proč ráda navrhuje pro zralé ženy?

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/bpž/Mastercard
26. prosince 2017 | 06:00

Klára Nademlýnská (47) je v českém módním rybníčku pojmem a velice uznávanou osobností. Její módní kreace nosí spousta významných osobností. Má svůj osobitý styl a každou sezonu přináší nové zajímavé prvky. My jsme se dostali na soukromou přehlídku její stávající kolekce.

Modelky, které si Klára Nademlýnská zvolila pro prezentaci svých modelů, nebyly žádné nesmělé puberťačky, které se teprve učí, jak chodit na vysokých podpatcích. Klientky Mastercard, pro které uspořádala ve svém butiku v Dlouhé ulici soukromou módní přehlídku, tak mohly obdivovat její modely na nádherných, sebevědomých modelkách, které modelům vtiskly osobitost.

„Mám zralé modelky nejraději, umí skvěle modely odprezentovat, dají jim duši. Většina mých klientek je nad třicet let, takže pro mě prezentovat modely na patnáctiletých děvčatech je neefektivní," prozradila nám návrhářka. Modely se prodávají ve třech velikostech: třicet šest, třicet osm a čtyřicet, ale pro jakoukoli jinou velikost se dají upravit na míru. Klára už pilně pracuje na kolekci jaro/léto 2018 a vrací se zde ke svým oblíbeným lidovým motivům.