Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Pohodlná pyžámka a sexy košilky: Buďte svá i v noci

17. prosince 2017 | 06:00

Venku je zima a nám se nechce vůbec vylézat z postele. Nejraději bychom zůstaly celý den doma s horkým čajem a relaxovaly s dobrou knihou nebo s oblíbeným seriálem. Proč si to alespoň o víkendu nedopřát a zároveň se při tom neobléknout do pohodlného teplého pyžámka či sexy košilky? Pojďte se podívat na náš výběr.

Každý upřednostňuje něco jiného. Když máte raději noční košilky, výběr je veliký. Určitě tu nejde jen o vašeho partnera, kterému se v košilce jistě ráda předvedete, zejména jde o váš vlastní pocit, kdy se i doma můžete obléknout sexy. Nejvíce vede krajka spojená se saténovým materiálem. Pokud se vám na košilky zdá být příliš chladno, prostě je oblékněte pod hřejivý župánek a přidejte třeba ponožky nebo chlupaté bačkůrky.

Pokud upřednostňujete pohodlí, tak si zamilujete měkká pyžámka, která jsou v nabídce i s roztomilými motivy. Těmi si nemusíte dělat radost pouze na Vánoce. Jsou tu ale i luxusnější verze pyžam, které se liší kvalitou materiálu. Místo obyčejného trička u nich najdete košili.

Pokud chcete něco opravdu luxusního, najdete to v obchodě Victoria's Secret, a to od 1400 Kč. Luxusní pyžama nabízí také obchodní řetězec Mango, kde se prodává zvlášť vršek za 599 Kč a spodek za 499 Kč. Je už jen na vás, kterou verzi upřednostníte.

Victorias Secret, 1452 Kč
Autor: archiv firem

Na výběr nočních košilek a pyžam se podívejte do naší fotogalerie:

Jak se vyvíjel styl pyžam v průběhu let, to můžete vidět ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Glamour magazine

Autor: Markéta Tošnarová