Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Nestárnoucí Salma Hayek a Naomi Campbell

  • 4. října 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Andrea Verešová (36)

    Andrea Verešová vyrazila na otevření kosmetického a kadeřnického salonu a byla za elegantní dámu. Co se týče barev, držela se při zemi, ale moc dobře ví, že bílá a černá vypadají dobře za každých okolností. Černá kolová sukně má rafinovaně průhledné pruhy, které odhalují Andreiny perfektní nohy. Na první pohled usedlejší outfit díky tomu vůbec není usedlý ani tuctový. Andrea v módě prostě umí chodit!

     

    Andrea Verešová
    Autor: Profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Andree Verešové se nevejdou věci do skříně! Víme, kam je dává! • VIDEO: Tereza Kovářová

  • Salma Hayek (50)

    Že je Salmě Hayek padesát let? Tomu se nám nechce věřit! Na udílení cen Women's Media Awards předvedla ukázkovou postavu v upnutých šatech. Malé černé jsou klasikou, která by neměla chybět v šatníku žádné ženy, a nemusí být vůbec nudné. Inspiraci si můžete vzít právě od Salmy, která zvolila asymetrický střih, který opticky zeštíhluje. Šaty zdobí třásně na lemu u kolenou a na rameni, které nechala vyniknout díky účesu na jednu stranu. 

    Salma Hayek
    Autor: Profimedia.cz

     

  • Eva Green (36)

    Francouzská herečka Eva Green je ztělesněním svůdnosti. Rudá róba krásně kontrastuje s jejími černými vlasy, což ještě podtrhla tmavým líčením. V krajkových šatech vyrazila na newyorskou premiéru filmu Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, kde hraje hlavní roli.

    Eva Green
    Autor: Profimedia.cz

     

  • Lucy Liu (47)

    Dokonalé šaty pro romantický look? Přesně tyto! Květované šaty, navíc v růžové barvě, působí okouzlujícím dojmem. Škoda že svou černou hřívu Lucy svázala do drdolu, ještě více by romantický look umocnila rozpuštěnými vlasy s nedbalými vlnami. Díky tomuto účesu ale outfit získal elegantnější punc. 

    Lucy Liu
    Autor: Profimedia.cz

  • Naomi Campbell (46)

    A vítězem se stává... Naomi Campbell! Jednoduché bílé splývavé šaty Naomi neskutečně padnou. Žádné zbytečné zdobení, vzory, nic není třeba, pokud máte takto perfektní postavu. Kromě výraznějšího prstenu se nezabývala Naomi ani doplňky, v jejím případě postačila tmavě rudá rtěnka. Naprosto nás uchvátila, není co dodat!

    Naomi Campbell
    Autor: Profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Naomi Campbell: sestřih přehlídek Victoria´s Secret • VIDEO: Youtube.com

Autor: luh
Diskuse ke článku
.