Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se modelkou, která má ráda pánský styl!

10. listopadu 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás zaujal rockový outfit modelky Izabel Goulart.

Brazilská modelka Izabel Goulart (32) se dostala do světa modelingu díky kadeřníkovi, kterého potkala v supermarketu. Ten v ní viděl potenciál, a tak ji přemluvil, aby šla na casting. V roce 2005 se objevila na mole na přehlídce Victoria´s Secret a tehdy bylo jasno, že se zrodila hvězda.

Modelka dává přednost pánskému stylu, ale když si to příležitost žádá, ukáže své sexy dlouhé nohy i v minisukni nebo oblékne večerní róbu. Na zkoušku oblečení před očekávanou přehlídkou vyrazila v oblíbených džínech a koženém křiváku. Jejím modelem se můžete snadno inspirovat.

Buďte jako Izabel Goulart

Právě teď je sice počasí spíše na péřovou bundu, ale koženou bundičku můžete klidně schovat pod ní. Kotníčkové boty jsou zkrátka klasika. Pokud podpatky nejsou nic pro vás, můžete zvolit i plochou podrážku. A lennonky? Ty jsou jenom třešničkou na dortu!

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Bunda: Zoot.cz, 6069 Kč, džíny: Lindex, 999 Kč, tričko: TopShop, cca 900 Kč, kabelka: Humanic, 2099 Kč, boty: Deichmann, 849 Kč a brýle: H&M, 299 Kč

Zde sledujte další stylové outfity slavných žen!