Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jednobarevné tričko: To musíte v šatníku mít!

Video se připravuje ...
Jednoduchá trička jsou základem šatníku!
VIDEO: Adam Balažovič
21. srpna 2016 | 06:00

Existuje pár jednoduchých módních kousků, které by neměly v žádném ženském šatníku chybět. Jedním z nich jsou i jednobarevná trička. Poradíme vám, které barvy jsou v kurzu a kolik jednoduchých triček byste měla mít.

Naprostým základem je bezpochyby trochu nepraktické, ale nadčasové bílé tričko. Pokud jste ve světlých barvách nesvá, klidně ho vyměňte za černé. Velké oblibě se v poslední době těší i jednoduchá trička v široké škále šedých odstínů. Záležitostí aktuální sezony je pak khaki a vínová barva.

Tři druhy výstřihů

Ve svém šatníku byste měla mít minimálně tři basic trička v různých barvách. Jedno z nich může mít výstřih do véčka, který opticky prodlouží siluetu, druhé zase klasický kulatý, který je spíše sportovnější. Oblíbený je také lodičkový výstřih, který je velmi elegantní, ale měla byste do něj nosit podprsenku bez ramínek.

Jednoduchá trička si zamilujete! Díky nim už totiž nikdy nebudete stát před skříní a vzdychat s pocitem, že vůbec nevíte, co si obléknout. Jednobarevné tričko totiž vypadá skvěle ke všemu, a tak se stačí rozhodnout, jestli dnes vyrazíte ven v oblíbených džínách, letních šortkách nebo elegantní pouzdrové sukni.