Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Černé tričko je základ šatníku: Víme, kde ho pořídíte!

15. února 2016 | 06:00

Jedním ze základních stavebních kamenů každého ženského šatníku by mělo být jednoduché černé tričko. V dnešní době však není jednoduché tričko bez potisku a různých aplikací kde sehnat. Zapátraly jsme pro vás a našly jsme několik obchodů, kde si určitě vyberete.

Nadcházející jarní a letní sezonu samozřejmě ovládnou pastelové a nápadné barvy, ale černé tričko je zkrátka stará dobrá klasika, která by neměla žádné ženě chybět. K černému tričku můžete obléknout nadčasové džíny a obout tenisky, můžete si ho vzít pod sako nebo klidně k prudce elegantní pouzdrové sukni. Kvůli tomu, abyste mohla černé triko nosit i k významnějším příležitostem, rozhodně nesmí být seprané ani vytahané. Proto je lepší si jich pořídit rovnou víc nebo si nové pořizovat třeba každý čtvrtrok.

Přestože to na první pohled vypadá, že jednoduchá černá trička jsou v obchodech nedostatkové zboží, tak platí, že když pořádně zapátráte, přesvědčíte se o opaku. Dokonce si můžete i vybrat, jestli dáte přednost krátkému nebo dlouhému rukávu, kulatému výstřihu nebo tomu "do véčka", délce jen nad boky nebo prodloužené verzi.

Nejvíce střihů najdete v obchodech H&M a Lindex, kde mají speciální basic (základní) kolekce plné černých a bílých triček. Na internetu si zase rozhodně vyberete třeba na zoot.cz.

Sledujte i další módní trendy!