Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

8 módních vršků, které by měla každá žena mít!

  • 10. července 2016 | 06:00

    Můžete mít skříň nacpanou triky k prasknutí, ale když přijde na lámání chleba, stačí vám osm typů vršků, které snadno zkombinujete s oblíbenými kalhotami, sukní nebo kraťasy. Tak co, máte je všechny, nebo vám některé z nich stále scházejí?

  • Peplum top

    Vršky s rafinovaným volánkem se v obchodech objevily zhruba před třemi lety. Tehdy to však vypadalo, že se jedná o sezonní záležitost. Ženy si peplum topy však natolik zamilovaly, že se z nich postupně stala nezbytnost každého šatníku. Baculky ocení, že v něm skryjí bříško, hubeným ženám zase vyčaruje ženské křivky. Zkrátka každé z nás padne jako ulitý. Můžete si vybrat z různých materiálů i barevných provedení, ale také rozhodnout, zda chcete schovat ruce v rukávech, nebo je naopak odhalit díky širokým ramínkům. 

    Asos.com, cca 600 Kč
    Autor: archiv firem
  • Hedvábná halenka

    Samozřejmě není nutné, aby byla halenka z pravého hedvábí, i ta "falešná" se počítá! V létě ji můžete nosit k šortkám, na podzim ledabyle zastrkanou do džín. Samozřejmě ji využijete i na pracovní schůzky, protože k pouzdrové sukni nebo kostýmovým kalhotám je jako dělaná. Vsaďte na jednobarvu, která působí elegantněji než potisky.

    TopShop, cca 1200 Kč
    Autor: archiv firem
     
  • Krajkový top

    Alespoň jeden krajkový vršek je v ženském šatníku nutností. Jeho největší výhodou je, že k němu nemusíte nosit žádné šperky. Je totiž maximálně výrazný sám o sobě. Navíc prudce elegantní a romantický. To ale neznamená, že nebude vypadat skvěle v kombinaci s džínami nebo klidně i kraťasy. 

    TopShop, cca 900 Kč
    Autor: archiv firem
  • Bílé nebo černé tričko

    Ideálně byste měla mít ve skříni obě, ale i s jedním si vystačíte. Jednobarevné tričko totiž patří mezi nejzákladnější módní kousky vůbec. Když budete stát před skříní s myšlenkou, že dneska opravdu nemáte co na sebe, basic tričko vás vždycky zachrání. Může být součástí elegantního, ležérního i ryze sportovního modelu. Vždy vypadá skvěle!

    H&M, 249 Kč
    Autor: archiv firem
  • Pruhované tričko

    Dalším základem je modrobílé pruhované tričko. Už Coco Chanel věděla, že se bez něj zkrátka nedá žít. Univerzální kousek vypadá skvěle jak pod sakem, tak třeba přes plavky, a tak se rozhodně nemusíte bát, že byste ho nevyužila. Pamatujte však na to, že je řeč o tenkých proužcích, které lichotí. Ty široké nemusí slušet všem. 

    TopShop, cca 600 Kč
    Autor: archiv firem
  • Tílko se špagetovými ramínky

    Tílko se špagetovými ramínky je must have letošního léta. Nemusíte se však bát, že když si ho pořídíte, už ho později neunosíte. Stejně jako pruhované tričko vypadá skvěle pod sako nebo ve spojení s pouzdrovou sukní. Vlastně se hodí úplně ke všemu. A pokud jste odvážná, pořiďte si pod něj trendy podprsenku, která bude vykukovat z výstřihu. 

    TopShop, cca 500 Kč
    Autor: archiv firem
  • Džínová košile

    Celoročně unosíte bezpochyby i džínovou košili. Ta letos nejvíce frčí ve spojení s džínami, ideálně v trochu jiném odstínu. Kromě toho, že se jedná o módní kousek, je také velmi praktická. Složíte ji do kabelky nebo batohu, a když se trochu ochladí, zachrání vás. Skvěle vypadá také uvázaná kolem pasu. 

    TopShop, cca 900 Kč
    Autor: archiv firem
  • Bílá košile

    Neméně důležitá je také bílá košile, bez které se snad žádná žena neobejde. V poslední době je velkým hitem pořídit si ji v pánském oddělení, a užít si tak současný trend oversized. Pokud to není nic pro vás, sáhněte po klasice. Dozdobte ji náhrdelníkem, šátkem nebo nápadnou broží. 

    Asos.com, cca 2000 Kč
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  trendy, móda, oblečení, topy, trička, vršky, léto
Diskuse ke článku
.