Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Žhavý hit letošního léta: Stylové nášivky!

17. července 2016 | 06:00

Každé roční období má svůj módní hit. Letošní léto ovládly hravé nášivky, kterými si můžete ozdobit tričko, kraťasy, džínovou bundu, džíny nebo třeba kabelku. Jednoduchý kousek se tak promění v originální módní záležitost.

Pamatujete si časy, kdy se každá drobná dírka na dětských džínách maskovala nášivkami z galanterie? Tak letos se s nimi nic nemaskuje a rozhodně nejsou určeny jen na dětské oblečení. Vlastně je nemusíte ani našívat, protože obchody jsou právě teď zaplaveny stylovými kousky, které už na sobě hravé nášivky mají. Nejlépe vypadají na denimu a bílých nebo pruhovaných tričkách, která díky nim získají originální vzhled. Nesmíme zapomenout ani na bombery, které jsou hitem celého letošního roku. Ty ze současných kolekcí jsou ještě dozdobeny nášivkami.

Pokud vám přijdou veselé nášivky na oblečení příliš mladistvé a nápadné, můžete si pořídit jen kabelku, která krásně oživí každý model. A pokud máte "zlaté české ručičky", pořiďte si sadu nášivek a ozdobte si kterýkoliv kousek z vašeho šatníku. V tomto případě bude jisté, že vaše oblečení bude stoprocentně originální!

Náš tip: Když navštívíte prodejnu Levi´s v Palladiu, můžete využít služeb šikovného krejčího, který vám z nášivek dle vašeho výběru vytvoří prvotřídní džínový kousek.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!