Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl podle celebrit: V barevné sukni vás nikdo nepřehlédne!

11. června 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Zkuste v létě zaujmout v nádherné barevné sukni, jakou nosí Sarah Hyland.

Na premiéře animovaného filmu Hledá se Dory se objevilo mnoho známých osobností. Nás ale nejvíce zaujala pětadvacetiletá herečka Sarah Hyland, která se proslavila rolí v oblíbeném seriálu Taková moderní rodinka. Mladá herečka si s módou rozumí a nebojí se nosit nápadné a mnohdy i velmi odvážné modely.

 

Na nezvyklý modrý koberec zvolila pruhovanou sukni áčkového střihu, ke které oblékla zkrácený červený top. V pestrobarevném outfitu byla nepřehlédnutelná, a tak nebylo divu, že ji fotografové nenechali ani na chvilku vydechnout. Nápadný model herečka doplnila už jen bílými sandálky na podpatku a několika prstýnky. Žádné další šperky nebyly třeba, bylo to perfektní!

Buďte jako Sarah Hyland

Pokud i vy máte ráda áčkové sukně do pasu, rozhodně si na léto pořiďte alespoň jednu hodně nápadnou. Může být klidně i jednobarevná, ale ať je pořádně výrazná. Vždy k ní oblékejte jednoduché vršky. Nemusí být nutně zkrácené, ale vždy by měly být na tělo, aby šly do sukně lehce zastrkat.

...
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Sukně: Zoot.cz, 1029 Kč, top: Topshop, cca 200 Kč, boty: Humanic, 1299 Kč a prstýnky: Lindex, 129 Kč