Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Čím starší žena, tím lepší vkus?

  • Které slavné krásce to minulý týden nejvíce slušelo?
    5. ledna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Rooney Mara (30)

    Rooney Mara
    Autor: profimedia.cz
    Křehká americká herečka Rooney Mara, kterou můžete znát například z filmů Muži, kteří nenávidí ženy nebo Vedlejší účinky, oblékla na filmový festival Palm Springs šaty oblíbené francouzské značky Lanvin. Odvážné saténové šaty, které připomínají negližé, herečce však příliš nelichotily. V černé se ztrácela a střih nepěkně deformoval hereččin dekolt. Alespoň že odvážná délka odhalovala štíhlé nožky, které od nešťastné volby alespoň trochu odpoutaly pozornost.
  • Kate Winslet (40)

    Kate Winslet
    Autor: profimedia.cz
    To britská herečka Kate Winslet v černých šatech značky Roland Mouret přímo zářila. Koncem roku se jí totiž podařilo zhubnout o pár kilogramů, a tak se teď pyšní naprosto dokonalou postavou ve tvaru přesýpacích hodin. Na červeném koberci byla za hvězdu, a to nejen díky šatům, ale i díky perfektnímu účesu, přirozenému líčení a nádherným náušnicím.
  • Cate Blanchett (46)

    Cate Blanchett
    Autor: profimedia.cz
    Éterická herečka Cate Blanchett si z filmového festivalu Palm Springs odnesla prestižní filmovou cenu, ale zasloužila by si i nějaké módní ocenění. V šedomodré róbě Marc Jacobs vypadala fantasticky. Zdánlivě všední střih šatů s dlouhými rukávy všechny přítomné zaujal. A to především díky zlaté vyšité růži, která přitahovala pozornost, a také rafinovanému řasení v horní části. Dáma s velkým D!

    Video se připravuje ...
    Jak to vypadalo na červeném koberci? • VIDEO: youtube.com

  • Helen Mirren (70)

    Helen Mirren
    Autor: profimedia.cz
    Když už jsme u velkých dam světové filmové scény, nesmí chybět ani nestárnoucí herečka Helen Mirren, která opět potvrdila, že ženy v letech se rozhodně nemusí halit do neforemných tmavých hábitů. Helen se po červeném koberci prošla v saténové modré sukni Alberta Ferretti, ke které oblékla tenký propínací svetřík v téměř totožném odstínu. Křivky si zvýraznila ozdobným metalickým páskem, rty zvýraznila odvážnou rudou rtěnkou a opět byla bezchybná.
  • Jaime King (36)

    Jaime King
    Autor: profimedia.cz
    Nepříliš známá americká herečka Jaime King na sebe chtěla na premiéře Star Wars: Síla se probouzí upozornit, a tak si oblékla netradiční bílé šaty s velmi zvláštně řešenými zády. Ta totiž zakrývaly dva dlouhé rukávy i s knoflíčky, které sahaly až na zem. Ve výsledku vypadaly přeplácané šaty, jako kdyby si kolem sebe herečka obalila prostěradlo. Jednoduchá splývavá róba bude příště stačit.

Diskuse ke článku
.