Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hřejivé kožešinové doplňky: Límce, ušanky a rukavice musíte mít!

27. prosince 2015 | 06:00

Možná si netroufnete přímo na kožíšek, ale pro letošní zimu by vám něco chlupatého nemělo v šatníku chybět. Samozřejmě mluvíme o kožešinách umělých, protože týrání a zabíjení zvířat nepodporujeme.

Co se letos nosí?

Z doplňků jsou naprostým hitem kožešinové límce a čepice. Rozhodně je nekombinujte s kožešinovými kabáty ani péřovými bundami. Nejvíce se hodí k jednoduše střiženým jednobarevným kabátům a zatepleným koženkovým bundičkám. Ani se nemusíte snažit sladit vaše zimní doplňky. Klidně můžete mít černou čepici, koženkové rukavice a celý outfit ozdobit kožešinovým límcem.

Pokud jsou pro vás chlupaté límce a čepice příliš výstřední, vyzkoušejte alespoň klasickou čepici, kterou zdobí kožešinová bambule, nebo kabelku s chlupatinovou aplikací.

Co se týče barev, letošní zimě vládnou střízlivé a zemité tóny, které se snadno kombinují a sluší všem.

Kdo ze slavných nosí pravé?

Tyto celebrity si na sebe klidně vezmou kůži někoho jiného, ať to stojí, co chce. Beyoncé, Kate Moss, Rita Ora, Paris Hilton – nosí s oblibou boty z králičí kůže, která je podle společnosti PETA bojující za etické zacházení se zvířaty získávána z asijských králíků údajně stahovaných zaživa. Halle Berry, Jennifer Lopez, Ben Affleck – nosí nejraději pravé kožichy a podmínky, ve kterých zvířata žijí a umírají, nikterak neřeší.

Rita Ora
Autor: profimedia.cz

Autor: sim