Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zabalte se: Je čas na klobouky, tenké čepice a šály!

21. října 2015 | 06:00

Naše babičky vždy říkaly, že hlava a krk musí být v teple. A měly pravdu! I když ještě neudeřily mrazy (a snad ještě dlouho neudeří), pořiďte si tenkou čepici a třeba rovnou i šálu. Ty pletené nechte ještě chvilku odpočívat, ukážeme vám, které nutně potřebujete právě teď.

Nechte na hlavě

Na pletené čepice a huňaté šály je zatím brzo. Na chladnější podzimní dny nám zatím stačí tenké čapky, čelenky, zateplené kšiltovky nebo klobouky. Pokud jste fanynkou čepic, máte opravdu z čeho vybírat. Nejvíce teď frčí hladké kousky se třpytivou ozdobou nebo vtipným nápisem. Ale ani jednobarevnou čepicí s ohybem na čele rozhodně nic nezkazíte. A nezapomeňte, že barvou letošního podzimu je šedá!

www.zoot.cz, 979 Kč
Autor: PP

Pokud chcete vybočit z řady, vsaďte na supermoderní klobouk, ve kterém budete vypadat jako elegantní Francouzka a který vás zároveň ochrání před nastydnutím. Stejně vám poslouží i stylový baret, který se opět vrací do módy.

Poslední variantou, kterou si už loni oblíbily všechny milovnice módy, jsou pletené čelenky. Vypadají stylově, zahřejí vám uši a také rafinovaně zamaskují neumyté vlasy.

Omotejte se

Perfektně vás zahřejí i jemné šálky, které mimo jiné i osvěží váš outfit. V tomto případě vybírejte raději z výraznějších barev. V kurzu jsou i vínová, žlutá nebo pudrové odstíny.

Hřejivé čepice a šálky najdete v naší fotogalerii!

Video se připravuje ...
5 skvělých způsobů, jak si na podzim uvázat šátek! • VIDEO: Adam Balažovic