Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podzimní móda pro boubelky: Nejlepší kousky ve velikostech 42 a více!

  • 4. listopadu 2015 | 06:00

    I s pár kily navíc se můžete blýsknout ve žhavých trendech sezony. Vybraly jsme pro vás super kousky, které nejen zamaskují nedostatky, ale navíc i vypadají fantasticky.

  • Zamaskujte bříško

    Podzim křivky
    Autor: archiv firem
    Pokud potřebujete rafinovaně zakrýt špíčky, rozhodně sáhněte po vzdušných halenkách a jemných svetřících klidně i s lehce netopýřími rukávy. Když už svetřík nebude stačit, zachumlejte se do huňatého oversized svetru nebo supermoderního ponča. Nebojte se na podzim nosit šaty. Nejvíc vám padnou volnější střihy, projmutí pod prsy nebo pouzdrovky s optickými klamy.
  • Zeštíhlete nohy i zadeček

     

    Podzim křivky
    Autor: archiv firem
    Pokud vás trápí silnější stehna nebo větší zadeček, neznamená to, že musíte zapomenout na slim nebo rovně střižené džíny a kalhoty. Stačí, když sáhnete po tmavších barvách. A nezapomínejte, že každé siluetě prospívají podpatky! Pořiďte si v nových kolekcích pohodlné kotníčkové boty a plochou podrážku tentokrát vyměňte alespoň za nízký podpatek. 
  • I v kabátu štíhlá

     

    Podzim křivky
    Autor: archiv firem
    Boubelkám skvěle padnou oversized kabáty, ale také kabáty projmuté v pase nebo ty s velkým límcem, který odláká pozornost od kritických partií. Vyhněte se prošívaným bundám a péřovkám, které vás opticky „nafouknou“! 
  • Kde seženete plus size?

    ...
    Autor: shutterstock
    Holky „krev a mlíko“ už se nemusí při nákupech trápit! V obchodech F&F, Mango, Lindex nebo třeba H&M se s každou novou sezonou objeví i nová plus size kolekce a i standardní řady tu mají do velikosti 44. Řada značek vyrábí celé své kolekce až do velikosti 50 nebo 52. Jsou to například obchody Marks & Spencer nebo Next. A dokonce i v prodejnách Zara, Mango, Reserved, Orsay nebo Pietro Filipi narazíte na kousky ve velikosti 44. Podobně pak v on-line shopech Asos.com nebo Bonprix.com. 
  • Sledujte blogerky

    Podzim křivky
    Autor: archiv fashionblogů
    Sledujte plus size blogerky, které vám dodají nejen inspiraci, ale i odvahu. Mezi nejlepší patří www.nadiaaboulhosn.comwww.girlwithcurves.com nebo www.jaymiranda.com.

     

    Další skvělé kousky najdete v naší fotogalerii!

     

     

Diskuse ke článku
.