Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

5 divokých trendů v obuvi: Troufnete si na ně?

  • 21. září 2015 | 06:00

    Chcete si osvojit žhavé trendy? Podle aktuálních světových trendů bude letos na podzim a v zimě nejvíce trendy pět typů obuvi. Pro někoho možná budou příliš extravagantní, odvážnější ženy si je zamilují. Co vy? Troufnete si na ně, nebo raději vsadíte na klasiku?

  • Kozačky nad kolena

    Zara, 2599 Kč
    Autor: archiv firem
    Vysoké kozačky ovládly přehlídková mola a zaplavily obchody. České ženy jsou však vůči nim poněkud skeptické. Není divu, kozačky sahající až nad kolena se velmi těžko kombinují a navíc málokomu sluší. Pokud přeci jen najdete odvahu, noste k nim kratší sukně nebo šaty, i ty nejužší kalhoty se v nich nevzhledně krabatí. A pamatujte na to, že nápadné boty jsou tahounem celého outfitu. Stačí k nim tedy oblékat jednoduché nadčasové kousky v nepříliš nápadných barvách.
    Video se připravuje ...
    Vysoké kozačky sahající až nad kolena pořídíte i u nás v obchodech s obuví. • VIDEO: Andrea Zelníčková
  • Patchwork

    TopShop, cca 1800 Kč
    Autor: archiv firem
    Patchwork znamená v překladu vyrobeno ze záplat a základním principem je sešívání různě barevných látek, které pak vytvářejí geometrické obrazce. Tento trend se v různých podobách stále vrací na špici a letos bude nejpopulárnější právě na botách. Pokud máte cit pro módu, rozhodně pro vás nebude problém kombinovat barevné boty s oblečením. Opět však platí pravidlo, že boty hrají prim a zbytek outfitu je jen doplněk.
  • Kožešina

    Asos.com, info o ceně na webu
    Autor: archiv firem
    Říkáte si, co na kožešině může být tak zvláštního? Možná vás překvapí to, že se letos nenosí na kozačkách, jak jsme všichni zvyklí, ale na lodičkách, společenských sandálkách nebo v pantoflích. Pokud se budete chtít v divadle nebo na plese stát středem pozornosti, není lepší způsob, než "chlupaté" lodičky. Takový výstřední trend by měl však raději zůstat jen na přehlídkových molech.
  • Metalické barvy

    Deichmann, 1799 Kč
    Autor: archiv firem
    Dalším obrovským hitem budou letos metalické barvy, a to nejen na oblečení a špercích, ale i na botách. V lodičkách, teniskách i kozačkách se stříbrnými, zlatými nebo bronzovými odlesky vás rozhodně nikdo nepřehlédne.
  • Lodičky s páskem

    www.zoot.cz, 2909 Kč
    Autor: PP
    Pokud si budete pořizovat nové společenské boty třeba na plesovou sezónu, sáhněte jedině po lodičkách s páskem přes nárt. Ty jsou totiž aktuálním hitem! A na rozdíl od ostatních podzimních a zimních trendů v obuvi nepotřebujete sbírat odvahu k tomu, abyste v nich vyšla do společnosti. Stačí jen umět správně "balancovat" na vysokých podpatcích.
    Video se připravuje ...
    Lodičky s páskem přes nárt jsou pohodlné a vypadají skvěle! • VIDEO: Andrea Zelníčková

Diskuse ke článku
.