Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Dokázáno: Velký zadeček nejlépe zamaskují malé plavky!

Větší zadeček rozhodně nemusíte schovávat!
24. července 2015 | 06:00

Trápí vás větší zadeček, a proto si zásadně kupujete co největší spodní díl plavek, abyste ho schovala? Podle módní odbornice Elizy Scarborough děláte velkou chybu. Rizikové partie totiž vypadají mnohem lépe decentně odhalené, než když je zakrýváte. Přesvědčte se samy.

Sehnat levnou dovolenou, zabalit děti na tábor nebo usmažit kopu řízků na výlet – to jsou pro většinu žen letní činnosti mnohem méně stresující než pořizování nových bikin. Najít totiž v záplavě různých střihů plavky, které perfektně sednou přímo vaší postavě, bývá složité. Mnoho žen vlastně ani netuší, které plavky jim lichotí, a které naopak škodí.

Věděla jste například, že většímu zadečku absolutně nesvědčí velké kalhotky nebo ty s nohavičkou? Podívejte se na projekt módní odbornice, která nafotila plus size modelku s velikostí 42 v šesti různých plavkách stejné barvy. Výsledky vás možná překvapí!

Které plavky sluší většímu zadečku?
Autor: facebook.com/brennaglazebrook

Jak to dopadlo?

Big knickers, neboli velké kalhotky s vyšším pasem, zadeček opticky ještě zvětšily, a navíc modelce zkrátily nohy. Takový střih rozhodně není vhodný. V lehce vykrojených a sportovnějších plavkách pánského střihu (boyish bell) se modelka cítila mnohem lépe. Decentní vykrojení vytváří perfektní optický klam, díky kterému vypadají zadeček mnohem pevnější a boky užší. Stále ale hledáme ideální střih.

Ani v pořadí třetí plavky nenadchly. Nevhodný střih zadeček zplacatěl a opticky rozšířil. V tomto případě se opět potvrzuje, že více látky rozhodně není výhra. Mnohem lépe se modelka cítila ve čtvrtých plavkách se zvlněnými lemy, které zadeček opticky vytvarovaly. Na stupnici od jedné do pěti je módní odbornice a modelka ohodnotily třemi body.

Myslíte si, že větší zadeček a vykrojené plavky se zavazováním na bocích vůbec nejdou dohromady? Omyl! Modelce sluší mnohem více než velké plavky, které zadeček úplně zakrývaly. Ani tento typ kalhotek však není ideální. Neposkytuje totiž zadečku dostatečnou oporu a uzlíky rozšiřují boky. Když už to vypadalo, že naprosto perfektní plavky prostě neexistují, oblékla si modelka tzv. brazilky. Odvážný střih plavek zadeček opticky zmenšil a dokonale vytvaroval! Perfektní volba.

Video se připravuje ...
Jak zhubnout zadek • VIDEO: Adam Balažovič