Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Boubelky, odvažte se: Podzimní trendy podle XL blogerek

  • 23. října 2015 | 06:00

    Máte ráda aktuální módní trendy, ale trápí vás pár kilogramů navíc? I tak si můžete obléknout to, co se teď právě nosí. Inspirujte se u zahraničních plus size blogerek, které dokážou i zdánlivě nudný podzimní outfit proměnit v luxusní záležitost a ze špíčků si rozhodně hlavu nedělají!

  • Jay Miranda

    Plus size blogerka Jay Miranda, která píše nejraději o mateřství, ale móda jí rozhodně není vzdálená
    Autor: archiv fashionblogů
    Blogerka Jay Miranda je maminka, a proto dává přednost praktickému oblečení. Vždy ale musí kopírovat poslední módní trendy. Klasické džíny by neměly v šatníku chybět žádné ženě bez ohledu na věk nebo váhu. Skvělým podzimním parťákem je rozhodně svetr s velkými klopami, který vypadá trochu jako pončo. Takový kousek rozzáří i ten nejjednodušší model.
  • Girl with curves

    Jedna z nejslavnějších plus size blogerek světa, vystupující pod přezdívkou Girl with curves
    Autor: archiv fashionblogů

    Jedna z nejznámějších plus size blogerek na světě má ráda barvy. V tomto outfitu spojila pro podzim typické vínovou a žlutou. Trefou do černého je klobouk, který by podle módních guru letos neměl chybět v šatníku žádné ženy.

  • Gabi Gregg

    Plnoštíhlá blogerka Gabi Gregg
    Autor: archiv fashionblogů
    Plnoštíhlá modelka Gabi Gregg, která vystupuje pod jménem Gabi Fresh, svými nápaditými outfity dokazuje, že i ženy s kily navíc mohou v trendy oblečení vypadat perfektně. Důkazem je tento outfit, kterému dominuje nápadný červený kabát. Řekněte sbohem šedi a prozařte ulice.

     

    Další inspirativní modely najdete v naší fotogalerii!

Diskuse ke článku
.