Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Trend letošního léta: metalické tetování!

23. července 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Metalické tetování se stalo za oceánem velkým hitem a na začátku léta konečně dorazilo i k nám. Toto jedinečné tetování si ve světě oblíbila velká řádka celebrit, a tak jej můžete vidět i na takových VIP osobnostech jako jsou Beyoncé, Sarah Jessica Parker a Alessandra Ambrosio. U nás se tzv. flash tetováním chlubí například modelka Nikol Švantnerová.

Už jste o něm slyšely? Zejména v zahraničí je tento způsob tetování dost populární a do podvědomí přichází i k nám. Jedná se o dočasné tetování s metalickými odlesky, které nejlépe vynikne na opálené pokožce. Tyto samolepící tetovačky dokonale spojují jednoduchost dočasného tetování s originálním designem a nádhernými odlesky zlaté a stříbrné. Vyrážíte na večírek, na festival nebo se prostě chcete cítit jako plážová bohyně? Pak určitě nezapomeňte na tento nezbytný doplněk!

Autor: www.partygirl.cz

Od klasického tetování má metalická kérka hned několik výhod. Je bezbolestná a dle libosti ji můžete měnit klidně každý den! Máte strach z jehel? Pak je pro vás tento módní hit ideální volbou!

Trvanlivost a aplikace tetování

Tento způsob tetování je založený na principu „tetovaček“, který všichni známe z dětství. Proto se nemusíte bát, že by tato metalická ozdoba byla trvalá. Je-li pro vás důležitá dlouhá trvanlivost tetování, je třeba mít na paměti, že veškerá místa na těle, která jsou pod častým vlivem ohybu kůže (klouby, prsty, krk), mohou trvanlivost tetování snižovat, tak jako typ kůže nebo potivost. V neposlední řadě dokáže výdrž ovlivnit i kvalita a samotná aplikace tetování.

 

Autor: www.partygirl.cz

Jak tedy postupovat?

1. Vystřihněte vámi vybraný vzor a odstraňte krycí folii.

2. Přiložte tetování na určené místo a vlhkým hadříkem na něj přiměřeně tlačte po dobu jedné minuty.

3. Poté stačí opatrně odstranit podkladový papír a už se můžete chlubit novou parádou!

Autor: www.partygirl.cz


Metalické tetování na méně namáhaných místech může vydržet až 7 dnů. Pokud se s tetováním koupete či sportujete, nemá to na jeho trvanlivost zásadní vliv. Na dokonalé odstranění této parády skvěle funguje obyčejný dětský olej nebo alkohol.

Autor: www.partygirl.cz

Metalické tetování od Partygirl.cz se dá nosit během běžných příležitostí, stejně tak i na večírky, koupaliště, festivaly a další party. Krásně dotvoří outfit a nositelce dodá ten správný šmrc.  Dejte průchod fantazii, vytvořte ze svého těla umělecké dílo a sklízejte obdivné pohledy! Toto léto zazáříte jen s metalickým tetováním od Partygirl.cz!