Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vybíráme plavky: Které zamaskují větší nebo povislé bříško?

  • 24. června 2015 | 06:00

    I když to podle počasí příliš nevypadá, léto je oficiálně tady. Nenechte si zkazit letní náladu zamračenými dny a vyrazte do obchodů pořídit si fungl nové plavky, které vám dokonale padnou. Připravily jsme pro vás seriál, ve kterém vám poradíme, které budou lichotit přesně vaší postavě. Jako první se zaměříme na větší nebo povislé bříško. 

  • Jednodílné plavky

    Timo, 1239 Kč.
    Autor: profimedia.cz
    Jednodílné plavky jsou klasika, která nikdy nezklame. Hravě v nich skryjete nedostatky v oblasti bříška a uděláte parádu. Důležité je, aby vám padly jako ulité, protože jedině tak bříško nejen zamaskují, ale i zpevní. Kritické partie nejlépe zakryjete v černých nebo tmavých plavkách, ale pokud si troufnete, klidně si pořiďte i nějaké v pestrých odstínech nebo s hravým vzorem.
  • Tankiny

    Esprit, fashiondays.cz, 1149 Kč.
    Autor: profimedia.cz
     

    Tílko s kalhotkami, neboli tankiny, jsou dalším skvělým pomocníkem v boji s větším bříškem. Volba barvy, střihu i potisku je jen a jen na vás. Důležité je, aby vám tankiny opravdu padly jako ulité. To znamená, že celé bříško musí být zakryté, nesmí vám být příliš volné, ale ani příliš těsné, aby na špíčky příliš neupozorňovaly. Hledání těch pravých bude možná oříšek, ale výsledek bude stát za to!

  • Monokiny

    New Yorker, 549 Kč.
    Autor: profimedia.cz

    Plavky ve stylu chytré horákyně jsou určeny spíše pro odvážnější ženy, které chtějí jen zakrýt bříško, ale klidně směle odhalí boky, záda i pas. Jedná se totiž o – v základu klasické – jednodílné plavky, které jsou ozvláštněny rafinovanými průstřihy. Při jejich pořizování si nezapomeňte v kabince sednout, abyste viděla, jak plavky vypadají i v jiných pozicích těla. Pokud se pro ně rozhodnete, určitě oceníte jejich univerzálnost. Vypadají totiž perfektně i v kombinaci s maxisukní, takže v nich můžete vyrazit i do plážového baru nebo restaurace.

  • Vysoké kalhotky

    Lindex, 349 Kč.
    Autor: profimedia.cz
    Mezi další skvělé triky, jak u vody zamaskovat větší bříško, patří i nošení vysokých bikinových kalhotek. Retro vysoké pasy se opět vrátily do módy, a to nejen u kalhot a sukní, ale i u plavek. Takže schováte bříško, a ještě budete trendy. Stačí jen vyzkoušet několik kousků a vybrat si ten, který vám dokonale padne. Kalhotky se nesmějí nikde zařezávat! Skvěle musí sedět i podprsenka, díky které strhnete pozornost od kritických partií na své přednosti.
  • Optické klamy

    TopShop, cca 900 Kč.
    Autor: profimedia.cz

    Jak efekt rafinovaných plavek ještě znásobit? Zahrajte si optickou hru. To nejjednodušší pravidlo zní: Ta část těla, kterou chceme maskovat, musí být v tmavším tónu než ta, na kterou chceme upozornit.

     

    Inspiraci najdete v naší fotogalerii!

Diskuse ke článku
.