Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vybíráme plavky: Které nejlépe padnou ženám s širokými boky?

  • 1. července 2015 | 06:00

    Letní teploty jsou konečně tady, a tak už vám nic nebrání v pořízení nových plavek. Ve druhém dílu našeho letního seriálu vám poradíme, které střihy plavek jsou jako stvořené pro ženy s širokými boky. 

  • Kouzelný spodek

    Pokud patříte mezi ženy, které mají oblé boky jako třeba Jennifer Lopez nebo Beyoncé, měla byste být na svou postavu pyšná. Ženské křivky jsou totiž (naštěstí) zase v módě. Proto vám nebudeme radit, jak širší boky zamaskovat, ale spíše to, které plavky jim sluší. V tomto případě je naprostým základem výběr ideálního spodku. Kalhotky by v žádném případě neměly by příliš vysoké ani by neměly mít nohavičky. Takové střihy vaší ženské postavě akorát uškodí. I když vám to možná přijde odvážné, naprosto nejvhodnější jsou pro vás středně vysoké kalhotky s vykrojením, které však musí zahalovat celý zadeček. Jen tak bude optická hra fungovat!

  • Hra s barvami

     

    Triumph, fashiondays.cz, 449 Kč
    Autor: archiv firem

    U spodního dílu plavek ještě chvilku zůstaneme, velkou roli totiž hraje i jejich barva. Ideálně by kalhotky měly být jednobarevné, maximálně dvoubarevné, ale spojení barev musí být decentní. Absolutně nejlepší volbou je tmavý spodek, který opticky vytvaruje vaše boky k dokonalosti. 

  • Hravé volánky

    Asos.com, cca 250 Kč
    Autor: archiv firem

    Posledním typem kalhotek, které vaší postavě dost možná sednou, jsou ty s volánkem. Stejně jako mladším ženám s větším pozadím, tak i ženám se širšími boky lichotí zvláště tehdy, pokud mají útlý pas. Jsou roztomilé, dívčí a perfektně vyrovnají siluetu. Kombinujte je s nápadnými vršky a máte vyhráno! A pozor, ze svého repertoáru úplně vyřaďte spodky se zavazováním na bocích, takový typ plavek vás v oblasti boků asymetricky rozšíří a vaše křivky nevyniknou!

  • Nápadný vršek

    New Yorker, 349 Kč
    Autor: archiv firem

    Padnoucí kalhotky by tedy měly být v podstatě co nejjednodušší. Proto je vhodné je doplnit o vršek, který jen tak někdo nepřehlédne. Vsaďte na výrazné barvy, nevšední střihy, třásně, flitry nebo divoké potisky. Nakupte si klidně několik vršků, které budou barevně ladit s padnoucím spodkem. Už dávno totiž neplatí, že bikiny musí být stejné!

  • Jednodílné maskování

    F&F, 499 Kč
    Autor: archiv firem
    Nesmíme zapomenout ani na jednodílné plavky, které se v posledních letech těší stejné oblibě jako bikiny. Pro ženy s širšími boky jsou ideální kousky s geometrickými vzory, které celou postavu opticky sjednotí. Existují i plavky, které mají vzory uzpůsobené přímo k tvarování postavy, takže vám hravě vykouzlí úzký pas, vytvarované boky i ploché bříško. Vyzkoušejte jich v obchodě hned několik a vyberte si ty, ve kterých se budete cítit svá a sexy!

Diskuse ke článku
.