Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Módní triky pro ženy s velkými prsy: Správný výstřih i asymetrie!

  • Modelka Kate Upton je na svá bujná ňadra hrdá, ale stejně se snaží oblékat tak, aby nebyla vyzývavá.
    24. dubna 2014 | 06:00

    Pokud patříte mezi ženy, které příroda obdařila velkým poprsím, může pro vás být těžké zvolit vhodné oblečení. Protože ne všechny ženy chtějí svůj hrudník vystavovat na odiv ostatním. Pokud je to právě váš případ, inspirujte se.

  • Ideální šaty

    Pro ženy s velkými ňadry jsou ideální šaty s decentním výstřihem ve tvaru písmena V. Tzv. "véčko" totiž prodlužuje krk a přitom zvýrazňuje přednosti. Hloubka výstřihu by neměla sahat níže, než k hrudní kosti.

    Pokud se necítíte ani na decentní výstřih, pořiďte si šaty, které mají horní část střiženou asymetricky. Nejenže jejich nevšednost zaručeně odvede pozornost od vašich ňader, ale také je tento střih zvládne perfektně vytvarovat.

    Pozor: Zapomeňte na šaty, které jsou těsně pod prsy projmuté. Ty jsou vhodné naopak pro ženy, které svá ňadra chtějí opticky zvětšit.

    Oblečení pro velká prsa
    Autor: archiv firem

    Asos.com, cca 1300 Kč.

  • Vhodné halenky

    U halenek platí to samé jako u šatů, pokud máte odvahu a chcete se svými prsy alespoň trochu pochlubit, volte kousky s "véčkovým" výstřihem. V opačném případě jsou pro vás ideální ne příliš těsné halenky volnějšího střihu. Ideální je, když má halenka jinak barevný límeček, který zvládne odvést pozornost od poprsí.

    Pozor: Halenky s kapsami či volány v oblasti prsou, nechte v obchodě. To není nic pro vás.

    Oblečení pro velká prsa
    Autor: archiv firem

    Bershka, 479 Kč.

  • Padnoucí trika

    Pokud si potrpíte na nošení jednoduchých triček, dbejte na to, aby vám perfektně padly. Tričko by nemělo na těsno obepínat ňadra, ani mít příliš hluboký výstřih. Ideálně je vyhněte i kulatému výstřihu a opět volte ten ve tvaru písmena V.

    Oblečení pro velká prsa
    Autor: archiv firem

    Mango, 399 Kč.

  • Ten pravý overal

    Overaly jsou absolutním hitem letošního jara a léta. Navíc je mohou nosit i ženy s bujnými ňadry, jen si musí vybrat ten ideální kousek. Vybírejte především overaly v tmavších barvách a vyhněte se vzorům jako jsou květiny či zvířecí motivy. Výstřih je opět nejideálnější do "véčka" a také se zaměřte na kousky s alespoň krátkým rukávem, špagetová ramínka velkým prsům nelichotí.

    Oblečení pro velká prsa
    Autor: archiv firem

    Mango, cca 1000 Kč.

  • Lichotivé plavky

    Léto je za dveřmi a proto je pravý čas pořídit si nové plavky. Ženy s velkými prsy mají výběr poněkud komplikovanější, ale rozhodně nemusí nosit jen černé bikiny, které opticky prsa zmenší. Ideálními barvami jsou fialová, modrá nebo třeba khaki.

    Klíčem ke správnému výběru plavek je najít takové, které vaše prsa v první řadě pozvednou. Proto sáhněte po vršku s širokými ramínky, který pro vás navíc bude mnohem pohodlnější, než ten s tenkými. Dalším kritériem horního dílu plavek jsou pevné kostice, které prsa vytvarují a navíc opticky zužují pas.

    Oblečení pro velká prsa
    Autor: archiv firem

    F&F, info o ceně v obchodě.

Klíčová slova:  móda, trendy, velká prsa, křivky, žena, oblečení
Diskuse ke článku
.