Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Co si obléknout poslední den roku? Poradíme vám, co na party nebo na chalupu!

  • 30. prosince 2014 | 06:00

    Každá z nás si ideální oslavu Silvestra představuje jinak. Někdo touží sedět s přáteli nebo rodinou u rozpáleného krbu v horské chatě, jiný každoročně protančí střevíce na divoké party. Poradíme vám, jak letos zazářit, ať už jste kdekoliv. 

    Silvestrovská móda
    Autor: archiv firem
  • Divoký večírek

     

    Plánujete se s uplynulým rokem rozloučit na pořádně rozjetém večírku? Pak rozhodně vsaďte na sexy šaty a nebojte se metalických tónů. Čím víc budete zářit, tím lépe. Pokud se rozhodnete pro výrazné šperky, slaďte s nimi i líčení. Bronzové oční stíny jsou na večírek ideální volbou.

    Silvestrovská móda
    Autor: archiv firem
  • Domácí posezení s přáteli

     

    Rozhodla jste se strávit Silvestra s nejbližšími přáteli doma na vlastním poklidném večírku? Na šaty klidně zapomeňte, oblékněte si pohodlnou pouzdrovou sukni s pružnou gumou v pase a rafinovaný top, který do sukně ledabyle zastrčte. Nebojte se trochu odvázat a třeba si ozdobte vlasy extravagantní čelenkou. Nezapomeňte mít stále u sebe lip butter, který poslouží jako jelení lůj i rtěnka dohromady.

    Silvestrovská móda
    Autor: archiv firem
  • Večerní pohoda v horské chatě

     

    Pro milovnice horských chat, sněhu a praskajícího dřeva v krbu jsou ideálním silvestrovským outfitem pohodlné a super trendy teplákové kalhoty a námořnické tričko s proužky. Nezapomeňte, že základem spokojenosti jsou nožky v teple. Natáhněte si veselé ponožky s vánočním motivem a váš horský model je na světě. Nezapomeňte na voděodolnou řasenku, která hravě přežije i novoroční koulovačku.

    Silvestrovská móda
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.