Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Co právě teď letí na Fleru? Teplé sukně na nadcházející podzim

Na podzim je barevnější oblečení důležitější než kdykoliv jindy. Nezapomeňte na to, aby vybrané kousky byly také teplé.
21. září 2014 | 06:00

Meteorologové měli pravdu. Tento víkend je poslední s hezkým počasím, teď už se bude jen ochlazovat. Vy se na to naštěstí můžete připravit - třeba díky teplému a přitom pestrému oblečení z webu Fler, kde zároveň pořídite i doplňky, jako jsou šperky nebo kabelky. Určitě sem nakoukněte, pokud se vám letošní nabídka řetězců sázející krom černé na tmavě modrou a bordó zdá poněkud fádní. Nám totiž taky. Na webu, kde své dílo prezentují šikovné švadleny a návrhářky, navíc můžete koupit hezké kousky i svým dětem. 

O co je momentálně na Fleru největší zájem? Stálicemi jsou kromě doplňků v v podobě šperků (letí romantické nebo naopak strohé kousky s moderním designem) či různých drobností do domácnosti originální kousky oblečení. Snad nejčastěji se zde prodávají sukně, ale na své si tu přijdou také ty, kdo shánějí šaty nebo kabátky.   

Sukně, v nichž nezmrznete 

.katcha.
Autor: Fler
Milujete sukně, ale jakmile se ochladí, odkládáte je? Chyba. Kupte si nějaký teplejší kousek, který doplníte barevnými punčocháči, a můžete je nosit celý rok. Na webu Fler.cz najdete právě takových sukní hodně, výhodou je, že se můžete rozhodnout pro různé styly. Stačí do vyhledávače na webu zadat slovní spojení "teplá sukně". 

Paula Fashion
Autor: Fler
Najdete zde jak sukně vhodné i na pracovní jednání, tak ulítlejší modely vhodné především pro volný čas - sem patří třeba hřejivé fleecové sukně, které šije .katcha., nabízí je v mnoha barevných variantách. 

Kdo hledá něco hodně teplého a zároveň hodně originálního, uspěje u značky Paula Fashion, která šije silné prošívané sukně mírně balonového střihu, jako je například černý model s červenými a bílými kolečky. 

Paráda za pět stovek 

Malena
Autor: Fler

Něžná je vlněná sukně s kytičkami od Maleny, která se zcela jistě hodí i do práce, pokud nepracujete někde v byznysu, kde by vám kytičky asi neodpustili. Výhodou těchto modelů je, že všechny stačí doplnit jednoduchým jednobarevným trikem s dlouhým rukávem. Jen nešetřete na jeho kvalitě, aby se nesráželo ani nevytahalo po prvním praní. 

Potřebujete přece jen o něco vážnější kousek, ale chcete, aby také hřál a byl nápaditý? Zkuste teplou sukni od švadlenky jménem JaruŠenka, která šije seriózně vypadající modely s přední vsadkou z látek tlumených barev se zajímavými vzory. 

JaruŠenka
Autor: Fler
Všechny modely, které jsme vám tu představili, pořídíte za cenu plus minus pět až sedm set korun, což je za nápaditý kousek oblečení vcelku únosné. Někde je výrobek hned na skladě, jinde se šije až po zaplacení převodem, pak si můžete například rovnou zvolit délku podle toho, jakou máte postavu. 

De Park
Autor: Fler
A navíc, na Fleru se nezapomíná ani na děti, což dokládá třeba teplá hřejivá a přitom roztomilá souprava, kterou prodává De Park. Nemáte s nákupem přes internet žádné zkušenosti a bojíte se, abyste nenarazili na podvodníky? Nemusíte. 

Na tomto webu se vesměs prodávají pouze nové a navíc výtvarně pojaté věci, které dotyčný člověk sám vyrobil nebo ušil. Výjimkou jsou například vintage kabelky a podobně. Navíc musí být prodejce zaregistrovaný a podívat se můžete i na hodnocení nabízeného zboží nebo chování samotného prodejce. 

A že se musíte také registrovat a pak platit předem? To rovněž dává smysl, protože návrhářky a švadleny si těžko mohou dovolit posílat zboží někomu, koho neznají, aniž by si byly jisté tím, že ho převezmou a zaplatí. Pokud nebudete se zbožím spokojeni, můžete ho do dvou týdnů vrátit.