Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slavnostní outfit za pár kaček: Buďte o Vánocích za hvězdu!

23. prosince 2014 | 06:00

Máte před Vánoci hluboko do kapsy, ale přesto toužíte ke štědrovečerní tabuli zasednout v novém outfitu? Za nádherný slavnostní model nemusíte utratit majlant, stačí si pořídit alespoň jeden kousek za nízkou cenu, který pak zázračně rozzáří celý outfit.

Krásná za pár korun

Než začnete šílet, že nemáte na Vánoce nic na sebe, pečlivě prohledejte celý šatník. Uvidíte, že alespoň jedny padnoucí šaty, kalhoty nebo elegantní top najdete. Pak už jen stačí zaběhnout do obchodu, kde již dnes nakoupíte za výhodné ceny, protože startují předvánoční slevy.

Pokud ve skříni narazíte na klasické černé kalhoty, pořiďte si k nim jednoduchou halenku, kterou v příštím roce unosíte. Nebojte se topů s krajkou, metalických odlesků ani decentních výstřihů, ve kterých vynikne šperk.

New Yorker, 249 Kč
Autor: archiv firem

V případě, že vám žádné elegantní kalhoty v šatníku nesedí, vyberte si top, který si chcete na štědrovečerní večeři obléknout, a k němu si pořiďte tzv. teplákové kalhoty. Ty se letos dostaly na módní výsluní a je povoleno nosit je snad ke všem příležitostem. Nejvíce rozhodně oceníte to, že po zdolání několika vánočních chodů vás nebudou kalhoty tlačit, protože guma v pase se vám přizpůsobí.

Za pár korun se dají koupit i klasické černé šaty, které doma stačí ozdobit oblíbeným šperkem, šátkem nebo broží. Stačí málo a fungl nový slavnostní outfit je na světě.

Šperky zvládnou vše

Rozhodnete-li se, že oblečení, které dřímá ve vaší skříni, vám stačí, udělejte si radost aspoň novou bižuterií. Ať už to bude náhrdelník, náušnice nebo čelenka s ozdobou, všechno se počítá. Každý malý šperk dokáže vašemu outfitu dodat potřebný šmrnc.

Na levné kousky se podívejte do naší fotogalerie!