Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Svetr se sobem? Vánoční hit, který si zamilujete!

30. listopadu 2014 | 06:00

Hřejivý svetr s vánočním motivem už dávno není noční můrou, kterou pavidelně nacházíme pod stromečkem od našich babiček. Letos v něm vyražte klidně i do města nebo do práce. Čím veselejší a nápaditější, tím lepší. Sobi, vločky, sněhuláci, všechno se počítá. Kde veselý svetr pořídíte a za kolik?

Svetr s tučňákem? Proč ne! Stejně tak jako svetr se sobem, ledním medvědem, stromečkem, mašlí, vločkou a dalšími motivy, které symbolizují vánoční čas. Zachumlejte se a poražte mráz díky hřejivým svetříkům.

Kýč? Proč?

Mnoho lidí považuje svetry s vánočními motivy za kýč. Svetr s jelenem však není jen nezbytné oblečení, je to kousek, který dokáže vykouzlit dokonalou vánoční atmosféru během zdobení stromku nebo přinést úsměv na rty a dobrou náladu všem přátelům na horské chatě. Koneckonců, pokud jste singl, co když právě vy potkáte toho pravého ve svetru se sobem stejně jako Bridget Jones?!

Tamsin London, tamsinlondon.cz, 1515 Kč.
Autor: archiv firem

Zimní vzory

Pokud vás ani tak neláká představa pleteného svetru s tučňákem v mikulášské čepičce, dejte šanci alespoň vánočním skandinávským motivům. Ty pořídíte většinou v bílé, červené a tmavě modré barvě a jsou na nich tradiční potisky vloček, stromků a klikatých čar.

Kde je pořídíme?

Obrovskou kolekci vánočních svetrů všech druhů letos nabízejí obchody F&F, H&M a Bershka. Na internetu zase seženete skvělé kousky na Asos.com nebo tamsinlondon.cz. Ale pozor, ať vám svetr se sobíkem někdo nevyfoukne!

Ty nejlepší vánoční svetry naleznete v naší fotogalerii!